Nyt sportsheadset fra Jaybird

Jaybird X3 lover optimalt fit og bedre lyd når du træner

Det nye headset er, hvad Jaybird kalder, et tredje generations trådløst in-ear headset. Det er svedafvisende og kører på Bluetooth 4.1.

En af de spændende ting som Jaybird har inkluderet i headsettet er muligheden for som bruger, selv tilpasse lydindstillingerne.

X3 skulle også have en rigtig behagelig pasform, og Jaybird lover at headsettet bliver, hvor de skal, når brugeren dyrker sport.

Jaybird X3 har en forbedret 6mm driver, på trods af at det er lykkedes for dem at gøre headsettet mindre. Det betyder at det nye headset skulle passer under en hjelm. For mange cyklister er det rigtig gode nyheder.

Batteriet skulle holde i op til otte timer, så selv de længste træningspas, eller cykelture burde være dækket. Samtidig er der kommet en funktion som Jaybird kalder for for Voice Prompt, som fortæller når headsettet er forbundet med din smartphone. Den funktion har vi nu længe set i headset fra Jabra, så den imponerer os ikke specielt meget.

Men app’en MySound der gør at du kan tilpasse lyden, lyder rigtig spændende. Her kan du nemlig oprette lydprofiler som så gemmes på headsettet, så du kan få præcist den type lyd du gerne vil have når du træner.

Headsettet kan købes online nu, og koster omkring 1.099 kroner. Du kan finde dem her, og du kan vælge mellem fire forskellige farver. Blackout, Sparta, Alpha og Road Rash – og hvis nogen af de farvebetegnelser siger dig noget, så lad os det lige vide – for vi kender ikke de farvebetegnelser.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?