Pres dig selv og dit løbeheadset med RUN XT

Jaybird lancerer et 100 % trådløst headset, der er IPX7-certificeret og kan tåle vand.

Headsetproducenten, Jaybird, annoncerer Jaybird RUN XT True Wireless Sport Headphones, der er en videreudvikling af Jaybird RUN, vi anmeldte sidste år. Jaybird RUN XT er et Bluetooth-headset, der er designet til løbere og atleter. Headsettet er vandtæt og kan tåle 30 minutter under vand ned til en meter (IPX7), og Jaybird lover en ultra-komfortabel pasform med sikret kvalitetslyd under ekstreme situationer – lige meget om du presser dig selv for at nå dit mål på toppen af bjerget, eller gennem de sidste kilometer på løbebåndet.

“Vi er spændte på at bygge videre på RUNs succes ved at gøre RUN XT endnu bedre med fuldstændig IPX7 vandtæthed, der forøger dens evner i alle situationer,” siger Jeremy Saxton, der er chef for Industrial Design i Jaybird. ”Nu er hele Jaybird høretelefon-linjen vandtæt og svedsikker. Vi greb samtidig muligheden for at opdatere farverne, og endte med et mere robust og dog sofistikeret design, ” fortsætter han.

Med dens fuldstændig vandtætte IPX7 housing, er Jaybird RUN XT bygget til at modstå ekstreme situationer, fortæller producenten i pressemeddelelsen. Beskyttet med en ”double hydrophobic nano coating”, er RUN XT dermed også svedsikker, så den kan tåle den hårdeste træning. De trådløse buds giver en ultra-komfortabel pasform med indre justerbare silikone øretips- og finner, der passer næsten alle øreformer. Du kan styre musik, opkald og din telefons Siri eller Google Assistent, ved et enkelt klik på en knap, og muligheden for at bruge den venstre bud individuelt betyder, at du kan forblive opmærksom i dine omgivelser, imens du lytter til din yndlingsmusik.

Jaybird RUN XT grey

Jaybird RUN XTs tilbyder 12 timers spilletid i alt. Med fire timer i dine ear buds, hvilket er lidt i underkanten i forhold til konkurrenterne, og med ekstra otte timer i etuiet, giver dette nok strøm til hele dagen samt til ekstra eventyr. En fem-minutters hurtig opladning giver en hel times spilletid, så der er ingen undskyldning for ikke at gå ud i verden.

Hver bud fylder dit øre med en indbydende og skarp lyd, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Og med Jaybird app’en, kan du tilpasse din musikoplevelse fuldstændig ved at justere EQ’en – så skru op for bassen eller ” crank the treble” med dine egne indstillinger eller vælg imellem hundrede forskellige delte indstillinger i Jaybird fællesskabet. Tilslutningen til Spotify® gør det nemt at lytte til spillelister og opdage andre. App’en har også en ”Find My Buds” funktion til at hjælpe med at lokalisere dem, i tilfælde af at de bliver væk.

Jaybird RUN XT grey battery box

Pris og tilgængelighed

Jaybird RUN XT trådløse sport høretelefoner er tilgængelige i Black/Flash og Storm Gray/Glacier, og er forventet i butikkerne fra februar. Vejledende udsalgspris på RUN XT er DKK 1.399.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?