Kontroller Windows 10 med synet

Microsoft har lige frigivet en betaversion af deres ’Eye Control’ til Windows 10, som lader dig styre din computer med synet

For nyligt kunne svenske teknologivirksomhed, Tobii, fortælle at de samarbejder med Microsoft om at få indarbejdet en øjesporingsteknologi i Windows 10, så brugerne kan styre en computer med synet alene.

I sidste uge frigav Microsoft så en betaversion af deres ’Eye Control’ i Windows 10 Insider Preview Build 16257, og Windows 10 Mobile Insider Preview Build 15237, som alle der er med i det betaprogram kan afprøve.

Personligt synes jeg at det er en fantastisk funktion, men det er ikke mig der er målgruppen. Microsoft håber at kunne gøre det lettere for folk med handikap at benytte og styre en computer.

Det er dog ikke lige sådan at kunne benytte den funktion, for det kræver et specielt kamera der er kompatibelt med ’Eye Control’.

I øjeblikket understøtter Microsoft kun US English layout på tastaturet, men de har lovet os at der kommer flere i fremtiden.

Et rigtig fint initiativ, som jeg kun kan støtte på det varmeste.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?