Laptops helt uden præ-installerede programmer fra Asus

Nu sender Asus en ny serie af laptops på gaden. Pure er navnet, og de udmærker sig ved at være helt uden de irriterende tredjepartsprogrammer vi ellers ser så ofte

Man fristes til at sige ”endelig”, når Asus nu lancerer deres serie af laptops helt uden irriterende tredjepartsprogrammer og apps forudinstalleret. Serien har fået navnet Pure, netop fordi Asus har undladt alle de irriterende forudinstallerede programmer som du ellers finder på laptops i dag.

Den slags programmer har en kedelig tendens til at trække ressourcer ud af computere, og selvom du godt selv kan afinstallere programmerne, så er det altså rart at din nye laptop kommer så ren som overhovedet mulig.

En serie som Pure bør derved få en langt hurtigere opstart og en meget bedre ydelse og ikke mindst batterilevetid.

Vi er dog knapt så begejstrede over, at Asus også har valgt at droppe kommerciel antivirussoftware, og udelukkende baserer sig på Windows Defender. Men heldigvis kan folk selv installere et kommercielt AV-produkt.

Den første model der bliver lanceret i Pure-linjen er den populære Asus ZenBook UX305CA, en blæserløs ZenBook med Intel Core M-processor.

Asus Pure kommer til Danmark i løbet af juni 2016, og vi afventer stadig prisen på UX305CA.

Asus zenbook

Læs også:

Smart laptop til folk der altid er online Vi ser en lind tilstrømning af computere baseret på Googles operativsystem Chrome OS. Asus Chromebook C200 er langt fra den første Chromebook på marke...
Gode pc-tilbud fra MEDION Vanen tro, så får du masser af spændende hardware i MEDIONs computere, når de sender deres ALDI-maskiner på markedet. Fra onsdag i denne uge kan du fi...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?