Lenovo klar med smartphone til forretningsfolk

Kvalitet, pålidelighed og sikkerhed er nøgleordene i en ny smartphone fra Lenovo - krav som de fleste forretningsfolk kan have god brug for

Lenovo Thinkphone. Foto: Lenovo

Lenovo ThinkPhone fra Motorola er udviklet til at give virksomheder en smartphone-oplevelse med samme kvalitet og pålidelighed, som kendes fra eksisterende Lenovo Think-enheder.

ThinkPhone er en kombination af Motorolas mobilinnovation og Lenovos mangeårige kald i at betjene virksomheder med sikre løsninger. Enheden er udstyret med kraftige premium-specifikationer kombineret med unikt design og arbejder problemfrit sammen med en ThinkPad, såsom den nyeste ThinkPad X1 Carbon Gen 11, der også indeholder adskillige sikkerhedsforbedringer.

Med ThinkPhone får brugerne en komplet pakke af sikkerheds- og supportfunktioner, der leverer beskyttelse og fuld administration understøttet af ThinkShield. ThinkShield er en sikkerhedsplatform med underliggende grundlæggende sikkerhedspolitikker, funktioner, specialiseret hardware, software og processer, der sørger for en fuld sikring af enheden.

Den nye smartphone kommer også med appen Moto Secure, der fungerer som et samlingspunkt for elementer relateret til sikkerhed og privatliv. Kombineret med Moto OEMConfig eller Moto Device Manager kan it-administratorer eksternt konfigurere Moto Secure-funktioner på ThinkPhones, fra låseskærmsindstillinger til netværksadvarsler til PIN layout scrambling.

Derudover kommer ThinkPhone med Moto KeySafe, en separat processor der kører på Android, som tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til beskyttelse af de mest følsomme data i smartphonen. Funktionen isolerer PIN-koder, adgangskoder og kryptografiske nøgler og gemmer dem i et manipulationssikkert miljø, så dataene både er beskyttet inde og udefra.

Lenovo ThinkPhone. Foto: Lenovo

I tillæg til disse sikkerhedsfunktioner er enheden MIL STD 810H certificeret,1 designet i og beskyttet af det lette materiale aramidfiber, der er stærkere end stål, har en aluminiumsramme i flykvalitet og Gorilla Glass Victus, så den let tåler stød og fald fra op til 1,25 meters højde.

Med IP68-certificering er ThinkPhone desuden designet til at modstå støv og vand på en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter – så hverken tid eller forretningsmuligheder går tabt på grund af unødvendig systemnedetid.

Med Lenovo ThinkPhone fra Motorola introduceres Think 2 Think drevet af Ready For. Her er tale om et sæt produktivitetsoplevelser, der giver forretningsslutbrugere mulighed for at nyde problemfri integration mellem ThinkPhone og en ThinkPad. Think 2 Think-oplevelserne omfatter:

  • Øjeblikkelig tilslutning: Telefon og pc ser øjeblikkelig hinanden og opretter forbindelse via WiFi.
  • Samlet udklipsholder: Overfør problemfrit tekst, fotos, scannede dokumenter og videoer mellem enheder ved at indsætte dem i en hvilken som helst app på destinationsenheden.
  • Samlede meddelelser: Telefonmeddelelser vises øjeblikkeligt i Windows Action Center. Hvis du klikker på en meddelelse, startes den tilsvarende telefonapp automatisk på pc’ens skærm.
  • Fildeling: Træk og slip nemt filer mellem ThinkPhone og pc.
  • App Streaming: Åbn enhver Android-applikation direkte på en pc.
  • Avanceret webkamera: Udnyt de kraftfulde ThinkPhone-kameraer og AI-funktioner, og brug det problemfrit som dit webcam til alle dine videoopkald.
  • Instant Hotspot: Opret forbindelse til internettet med et enkelt klik, direkte fra pc’en for at udnytte ThinkPhones 5G-forbindelse.

Prisen på den nye forretningsmobil starter ved omkring 7.000 kroner, den kan bestilles allerede i dag, og rammer butikkerne d. 23. januar.

About Lars Bennetzen 3889 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.