Netatmo lancerer Pro-version af deres smarte luftkvalitetsmåler

Den smarte indendørs luftkvalitetsmåler er blevet opdateret som resultat af de nuværende sundheds- samt energikriser og kan nu også anvendes i store lokaler i f.eks. skoler, offentlige institutioner og kontorer

Netatmo har lige lanceret en Pro-udgave af deres smarte indendørs luftkvalitetsmåler. Med de nye opdateringer er Pro-luftkvalitetsmåleren oplagt til større lokaler. Sundhedskrisen, forårsaget af COVID-19, har bl.a. ført til ekstra opmærksomhed på hvor god den indendørs luftkvalitet egentlig er. Her har offentlige institutioner set sig nødsaget til at tage mange nye hensyn for at sikre os alle ordentlige omgivelser.

Som led i at skabe mere opmærksomhed på den indendørs luftkvalitet, har Netatmo opdateret den smarte indendørs luftkvalitetsmåler, så den nu også kommer i en Pro-version. Den nye version er specielt udviklet til offentlige lokaler, såsom skoler, arbejdspladser og medicinske institutioner.

Den smarte indendørs luftkvalitetsmåler måler vigtige data, såsom temperatur, luftkvalitet, luftfugtighed samt støjniveau i realtid i de rum, hvor enheden er placeret. PRO-versionen visualiserer CO2-niveauet i realtid ved at lyse grøn, gul eller rød, hvis niveauet overstiger 1200 ppm. Det giver elever, lærere eller medarbejdere mulighed for at reagere i tilfælde af en høj CO2-koncentration.

Hver luftkvalitetsmåler kommer desuden med en særegen QR-kode, der f.eks. kan sættes op ved indgangen til det pågældende lokale. Hermed kan alle få mulighed for at holde øje med den nøjagtige data, som luftkvalitetsmåleren genererer – lige meget hvor man befinder sig.

Derudover kan brugerne få adgang til en online oversigt, hvor de kan finde målingerne fra alle Netatmo-målerne, der er koblet til i den pågældende bygning. Oversigten giver et overblik over luftkvalitet i realtid, men også mulighed for at oprette alarmer eller generere ugentlige eller månedlige rapporter, så brugerne kan få indsigt i, om bygningens gennemsnitstemperatur er for høj, om en radiator kører på højtryk, eller om et vindue står åbent i et lokale, så man kan foretage justeringer og dermed spare på energiforbruget.

Pro-versionen af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler kommer også med et vægbeslag, så enheden kan monteres på væggen.

Pris og tilgængelighed

Netatmo Pro Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler bliver tilgængelig senere på året. Prisen er endnu ikke oplyst.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.