NETGEAR introducerer nye trådløse 4G- og 5G-løsninger

Nye modems og routere giver internetforbindelse over mobilnetværket og er et godt alternativ til traditionelle kablede bredbåndsløsninger

Netgear har lige lanceret to nye mobile produkter: Verdens første WiFi 6 mobile wireless router, Nighthawk 4G LTE WiFi 6 Router (LAX20) og NETGEAR 4G LTE Modem (LM1200). Begge produkter hjælper virksomheder som private med at forblive tilknyttede til internettet på steder, hvor det ikke er muligt at trække en kablet DSL- eller fiberforbindelse til. 

LAX20

Nighthawk LAX20 Router understøtter desuden WiFi 6-netværksteknologi og dermed hastigheder på op imod 1.8Gbps og kan håndtere flere tilsluttede enheder end nogen anden WiFi-standard før har kunnet. Med det indbyggede 4G-modem er det muligt at erstatte traditionelle kablede internetløsninger, hvor den slags ikke er muligt eller godt nok. Den nye router er også genial til situationer, hvor der ikke er brug for en fast forbindelse, såsom i sommerhuse eller i midlertidige lejeboliger.

Den nye WiFi 6 4G LTE-router kommer også med NETGEAR Armor og beskytter dermed alle tilsluttede enheder automatisk.

LM1200

NETGEAR LM1200-modem er en prisvenlig løsning til at give dig 4G LTE-forbindelse, når alternativet er eksempelvis en langsom DSL-forbindelse eller en alt for dyr bredbåndsløsning på grund af manglende konkurrence.

Det seneste modem fra NETGEAR fungerer med alle operatører og giver en solid og stabil 4G-forbindelse og kan tilsluttes en WiFi-router eller mesh-løsning og giver dermed forbindelse til hele dit hjem.

Som en sidenote er Nighthawk M5 5G Mobile Router også tilgængelig. Nighthawk M5 er designet til at give bedre internethastighed med lav forsinkelse (latency) via WiFi 6-standarden og 5G-trådløs tilslutning. Den er fleksibel nok til at have med på farten eller til ferien, og kan samtidig bruges i hjemmet med mange tilsluttede enheder, hvad end man browser på nettet, streamer HD-indhold eller spiller online – alt sammen på samme tid. Det genopladelige batteri holder til 13 timers uafbrudt brug og fungerer også, imens den oplader.

Nighthawk 4G LTE WiFi 6 Router (LAX20) er tilgængelig i Norden nu til en vejledende pris på 2.490 kroner.

NETGEAR 4G LTE Modem (LM1200) bliver tilgængelig i Norden i 2. kvartal i år.

Nighthawk M5 Mobile Router er tilgængelig nu i Norden til en vejledende pris på 6.190 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3073 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart