Nu kan du løbe i en virtuel verden

Man behøver ikke bare løbe i sin egen stue, når man bruger et løbebånd. Gennem apps som Zwift og Kinomap kan man gøre sin løbetræning på et løbebånd mere spændende, når løbeturen bliver forlagt til en virtuel verden

Spænd først de rigtige løbesko og derefter de virtuelle. Løbetræning på et løbebånd i hjemmet behøver nemlig ikke længere blot foregå i ens egen stue. Apps som Zwift og Kinomap lader løbere bruge løbebåndet til at løbe virkelighedstro ture på veje rundt om i verden eller endda i en virtuel verden kun for løbere og cyklister.

Flere løbebånd fra PowerMe kan via Bluetooth eller WiFi forbinde til disse apps, som udnytter flere af løbebåndets egenskaber til at skabe en anderledes og mere spændende løbetræning hjemmefra, så man ikke blot kigger ind i væggen. 

Spændende hjemmetræning 

Det er ikke altid let at komme ud i den danske regn, kulde og blæst, når man skal løbe. Men i den virtuelle verden bliver du ikke våd eller fryser, når du løber en tur i virtuelt regnvejr. I den virtuelle verden får man dog stadig nogle af de udfordringer, som den virkelige verden giver. 

For når det går opad på skærmen, så kan løbebånd fra PowerMe også justere sin egen hældning, så man også selv løber opad. Og jo hurtigere man kan løbe på løbebåndet, des hurtigere kommer man også frem på de virtuelle veje – nøjagtigt som i virkeligheden. Hvis man gerne vil konkurrere, så er der på Zwift rig mulighed for at løbe om kap med andre løbere, der også bruger appen fra andre steder i verden.

Hjemmetræning på et løbebånd er nødvendigvis ikke længere en ensartet tur, men en tur, hvor du kan løbe på tropiske veje, der bugter sig opad, og hvor man får en ny løbeoplevelse gang på gang, mens man gør noget godt for sin krop.

PowerMe løbebånd, der kan bruges til Zwift, Kinomap mf. kan til priser fra 7.999 kr.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.