Nu kommer Samsungs Flip 5G til Danmark

Vi har hørt om den længe, den lille clamshell telefon fra Samsung. Men nu kommer den så til Danmark, og til august kan du købe den lille smartphone for små 12.000 kroner

For os der husker de første smartphones, er det lidt en genkomst af et fedt design – clamshell-designet, eller klaptelefondsesignet. Galaxy Z Flip 5G er en helt ny måde at se på foldbare smartphones på, og det er superspændende at Samsung nu har en model på gaden.

Clamshell-designet giver dig en smartphone der både er kompakt når den er lukket sammen, og har en stor skærm når den er fuldet ud. Samtidig er det en 5G-telefon, og når den teknologi en gang i fremtiden kommer til Danmark, så understøtter den så også den teknologi og hastigheder.

Galaxy Z Flip 5G er den første af Samsungs Galaxy-telefoner der bygger på Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G platformen, hvilket i sig selv er meget spændende.

Derudover har den en Flex-tilstand, som betyder at du kan tilpasse hvad og hvordan skærmene skal bruges. Du kan fx bruge de to skærme som to separate 4″-skærme, hvor du kan se en ting på øverste skærm og noget helt andet på den nederste.

Det kunne f.eks. være at du kører YouTube på den øverste skærm og læser mails på den nederste. Eller du kan bruge den ene skærm til at vise billeder med, og den anden til at tage dem med.

Herunder kan du finde lidt flere specifikationer om den nye smartphone, der kommer på markedet d. 7. august til en pris på 12.399 kroner.

Specifikationer

Hovedskærm6,7″ FHD+ Dynamic AMOLED Display
Ydre skærm1,1″ Super AMOLED Display
Dimensioner foldet73,6 x 87,4 x 17,3 mm
Dimensioner åben73,6 x 167,3 x 7,2 mm
Vægt183 gram
Frontkamera10MP Selfiekamera: F2.4
Bagsidekamera (dobbelt)12MP Ultravidvinkelkamera F2.2
Bagsidekamera (dobbelt)12MP vidvinkelkamera: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8
ProcessorQualcomm Snapdragon 865+
Hukommelse og lager8GB RAM og 256GB internt lager
Batteri3.300 mAh dual batteri

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2856 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart