Ny 9,7″ iPad med flot Retina-skærm og forbedret ydeevne

Den nye iPad er både billig og har masser af kræfter

Så er den nye iPad 9,7” på gaden. Den nye iPad har fået den mest populære størrelse blandt iPads, den har stadig en Retina-skærm med høj lysstyrke, og så koster den kun små 3.000 kroner.

Den nye udgave har en lysstærk Retina-skærm med over 3,1 millioner pixels, der giver flotte billeder og videoer. Den kommer i et robust og alligevel tyndt aluminiumskabinet. iPad vejer under 500 gram, så den både er holdbar og nem at tage med sig. Den Apple-designede A9-chip med 64-bit-arkitektur, som i stationære computere, har en høj processorkraft og hurtig grafisk ydeevne til apps og spil, og samtidig har den stadig batteritid1 til hele dagen, som kunderne forventer det af iPad.

Kameraerne på for- og bagsiden giver en høj ydeevne selv under dårlige lysforhold samt HD-videooptagelse, så det er nemt at bruge FaceTime med venner og familier og samtidig muligt at forevige specielle øjeblikke med den store Retina-skærm som kamerasøger.

iPad kan nemt tilsluttes nettet trådløst, og understøtningen af LTE-mobilnetværk over hele verden hjælper kunder med at holde forbindelsen på rejser. Apple-SIM gør det nemmere at oprette forbindelse ved trådløse dataabonnementer direkte på enheden i mere end 140 lande og områder under rejser.

iPad-brugere har med Touch ID en enkel og sikker metode til at låse deres iPad op, holde personlige oplysninger beskyttede i apps og godkende køb i App Store, iTunes Store og iBooks Store.

iPad leveres med iOS 10, der giver brugeren mere udtryksfulde og animerede måder at kommunikere på i Beskeder, nye måder at bruge Siri på sammen med ens yndlingsapps, smukt nydesignede apps som Kort, Fotos, Apple Music og Nyheder og den nye Hjem-app, hvor man enkelt og sikkert både kan indstille, betjene og kontrollere funktioner i sit hjem fra én og samme enhed. Multitasking-funktioner som Slide Over, Split View og Billede i billede giver endnu flere muligheder.

Priser og tilgængelighed

  • iPad fås i sølv, guld og space grey til en pris fra 2.999 kr for 32 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.199 kr. for 32 GB-modellen med Wi-Fi + Cellular på Apple.com/dk og i Apple Stores. Du kan finde flere oplysninger på www.apple.com/dk/ipad.
  • iPad kan bestilles fra fredag den 24. marts på Apple.com og kan fra den efterfølgende uge fås i Apple Stores, hos visse teleselskaber og autoriserede Apple-forhandlere (priser kan variere) i USA og mere end 20 lande og områder, f.eks. Australien, Canada, Frankrig, Holland, Hongkong, Italien, Japan, Kina, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. Til april kan den desuden fås i Danmark, Indien, Mexico, Norge, Rusland, Tyrkiet og andre lande. Til maj kan den fås i Brasilien, Taiwan og andre lande og områder.
  • Smart Covers i polyuretan til iPad fås til 329 kr. i koksgrå, hvid, natblå, sandpink og (RED) på Apple.com/dk og i Apple Stores.

iPad mini 4 fås i sølv, guld og space grey og nu med en endnu større kapacitet til samme pris fra 3.799 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.999 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi + Cellular på Apple.com/dk og i Apple Stores.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?