Ny Android Auto kommer til at ligne din smartphone

Hvis du bruger Android Auto i din bil, så kommer den nu til at ligne din smartphone langt mere, blandt andet med et stort fokus på Google Assistent

Det er godt nok et par måneder siden Google annoncerede deres nye version af deres operativsystem til din bilradio, men det er først nu at den er begyndt at ramme bilradioerne. Ifølge The Verge, er den helt store nyhed, at nu ligner radioen langt mere din Android-baserede smartphone.

Ikonerne er blevet større og fået mere farve, og skulle bedre fremhæve de ting du kan gøre, så du ikke skal lede så længe efter dine apps længere.

Alle funktioner er nu blevet samlet i en app launcher neders til venstre, og der er også kommet en genvej til Google Assistant, hvilket skulle give en langt mere intuitiv måde at bruge Android Auto på.

The Verger skriver dog også, at ikke alt vil virke på den måde du måske tror. F.eks. vil Google News ikke viser dig dine nyheder med det samme, og Google Kalender og Podcast starter bare Google Assistant, og så får du besked om at færdiggøre opgaven med stemmen.

Årsagen er naturligvis, at Android Auto er designet så du ikke skal betjene din radio fysisk mere end højst nødvendigt, men The Verge skriver at det virker lidt overflødigt, og at det er irriterende at selvom du kan finde alle dine apps, så vil de fleste af dem sende dig direkte tilbage til Google Assistant.

Og hvor alle ikoner er blevet større, så har Google nu gjort tiden mindre og placeret den i øverste venstre hjørne.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2583 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart