Ny Audi konceptbil har præmiere

Nu præsenterer Audi deres nyeste medlem af deres sphere-konceptbiler - Audi activsphere concept - den kommer med fleksibilitet til en aktiv livsstil, og får præmiere i morgen ved en digital event

Activsphere concept vil blive præsenteret virtuelt ved en “Celebration of Progress” den 26. januar 2023, og begynder kl. 19.00. Ved eventet lover Audi, at blandt andre Head of Audi Design Marc Lichte forklare, hvordan morgendagens Audi-modeller bliver personlige ledsagere.

Senior Design Director Gael Buzyn vil give et indblik i designet af det seneste medlem af sphere-familien af konceptbiler, og Sid Odedra, leder af UI/UX Design, vil forklare, hvordan det personlige betjeningskoncept og det helt nye digitale økosystem vil understøtte førerens aktive livsstil.

Activesphere concept er den fjerde model i en familie af konceptbiler, som Audi påbegyndte afsløringen af i august 2021. Familien deler elektrisk drivlinjesystem og er designet til at muliggøre autonom kørsel.

Denne tekniske plan resulterer i helt nye designs, især med hensyn til interiøret og mulighederne for, at passagererne kan bruge deres tid produktivt eller blot læne sig tilbage og nyde turen. Tilsammen illustrerer sphere-konceptbilerne Audis vision for morgendagens premium mobilitet.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.