Ny cykelgadget øger sikkerheden på cykel og knallert

Cosmo ride og Cosmo Moto er to nye intelligente lygter der lover at øge sikkerheden for dig når du bevæger dig rundt på løbehjul, cykel, knallert, scooter eller motorcykel. Lygten skal bare monteres på hjelmen og så er du klar

Når vi færdes i trafikken, er det utrolig vigtigt, at vi følger lovgivningen om lygter, reflekser og korrekt signalering. Men er det nok? Der sker stadig mange uheld hvor de bløde trafikanter er indblandet.

Hos Cosmo Connected har de udviklet nogle smarte lygter der kan hjælpe trafikanter med altid at kunne se dig. De smarte lygter kan ikke blot signalere, når du bremser eller drejer, men via appen kan de ydermere sende SMS’er/e-mails i tilfælde af uheld og informere familie og venner om din forventede ankomst.

Der findes to forskellige modeller:

  • Cosmo Moto (til motorcykler, knallerter og scootere)
  • Cosmo Ride (til cykler og løbehjul)

Cosmo Moto

Hurtig montering med high-performance magnet, som passer på næsten alle typer hjelme. Cosmo Moto giver dig positionslys, bremselys, advarselslys og betjening via stemmestyring.

Den er udstyret med uheldssensor, og via appen kan den sende SMS’er/emails til dine nødkontakter i tilfælde af registreret fald. Cosmo Moto er vind- og regntæt og kan bruges i alt slags vejr og temperaturer. Driftstid: 8 timers kontinuerlig brug, hurtig opladning via USB.

I pakken med Cosmo Moto medfølger to stk. high-performance magneter, og med dem monterede på to forskellige hjelme skiftes Cosmo Moto-lygten hurtigt fra den ene hjelm til den anden.

Cosmo Moto er tilgængelig i tre forskellige nuancer: blank sort, blank hvid og mat sort.

Du kan se mere om Cosmo Moto her.

Cosmo Ride

Med Cosmo Ride får du stor fleksibilitet og brugervenlighed, idet lygten på intelligent vis både kan monteres på din hjelm og på cyklen ved sadlen. Herudover medfølger betjeningspanel til blinklys, som monteres på styret.

Cosmo Ride giver dig konstant lys, blinklys, bremselys og advarselsmode. Den er udstyret med uheldssensor og via appen kan den sende SMS’er/emails til dine nødkontakter i tilfælde af registreret fald.

Cosmo Moto er vind- og regntæt og kan bruges i alt slags vejr og temperaturer. Driftstid: 8 timers kontinuerlig brug, hurtig opladning via USB.

Cosmo Ride kan ydermere synkroniseres, hvis du fx både monterer en lygte på cyklen og på hjelmen. Derudover kan du dele din rute med andre brugere, som derved kan komme dig i møde og følges med dig.

Du kan semere om Cosmo Ride her.

Vejledende udsalgspris Cosmo Moto: DKK 599,-

Vejledende udsalgspris Cosmo Ride: DKK 599,-

Cosmo Moto og Cosmo Ride forventes af være klar til salg i butikkerne ultimo juni 2020.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart