Ny hårdfør tablet fra Dell

Dell Latitute 7220 Rugged Extreme er en ny 12” tablet der skulle kunne holde til selv de mest belastende miljøer

Dell har lige lanceret den nye Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet, som er designet til at blive brugt i alle arbejdsmiljøer – lige fra fabriksgulvet og i ambulancer eller under ekstreme forhold i ørkenen.

Den lette og robuste 12” tablet er kraftfuld og designet til at sikre brugene mobilitet og forbindelse, så de kan forblive produktive. Blandt de nye funktioner finder man f.eks. en forbedret 1000 NIT FHD-skærm med anti-reflekterende belægning, der giver brugerne mulighed for at se og fremvise deres arbejde, selv når de er ude i direkte sollys. Skærmens touch-funktion virker også med handsker på, og det er også muligt at benytte multi-touch.

En sikker og pålidelig kommunikationsforbindelse er høj prioritet for nødbehandlere, offentlige sikkerhedsorganisationer og servicevirksomheder, der har brug for at fungere, når alt andet er nede. Derfor tilbyder Latitude 7220 Rugged Extreme en bred vifte af forbindelsesmuligheder.

  • Høj ydeevne og processorkraft – Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet kan konfigureres til individuelle behov med f.eks. 8. generation Intel Core-processorer og op til 2TB PCIe SSD, der sikrer høj og pålidelig ydeevne.
  • Pålidelig og sikker i ekstreme arbejdsmiljøer – Den nye Latitude 7220-tablet har bestået MIL-STD-810G/H-test, er IP65-klassificeret til beskyttelse mod støv, snavs og vandindtrængning, og samtidig har den Harzardous Locations Class 1 Div 2-certifikationer. Den nye tablet er testet modstandsdygtig i alt fra -28 til +62 grader[iv], og er dermed bygget til at hjælpe brugere, uanset hvilket arbejdsmiljø de befinder sig i.
  • Uafbrudt strøm – Der er mulighed for dual hot-swap batteri-konfiguration og et on-the-go opladningssystem, så arbejdet ikke bliver afbrudt.
  • Fremragende interaktiv skærm – Med den anti-reflekterende belægning på 1000 NIT FHD-skærmen, er brugerne sikret fremragende læsbarhed under alle vejrforhold. Den nye robuste Active Pen har en multi-touch funktion, som endda virker med handsker, og giver en fantastisk touch-oplevelse.
  • Missionskritisk forbindelse – 802.11ax Wifi, globalt 4G/LTE-bredbånd[v] og RF-indstillinger til WWAN, WLAN og GPS betyder, at brugerne har internetforbindelse, uanset hvor de befinder sig.
  • Integrerede sikkerhedsfunktioner – Der er et indbygget infrarødt kamera med Windows Hello-ansigtsgenkendelse, som giver brugerne mulighed for at logge ind på deres enheder sikkert og nemt. Desuden er der mulighed for de nyeste fingeraftryks- og Smart Card-læsere, der også kan benyttes kontaktløs. Det giver virksomhederne en sikker beskyttelse af data og brugerne nem adgang.
  • Nem integration – It-medarbejdere vil sætte pris på, hvor hurtigt og nemt alt kan implementeres. Den nye Dell Latitude 7220 Rugged Extreme understøtter nemlig de fleste eksisterende Latitude Rugged Extreme docking-stationer til bilen og skrivebordet samt andet tilbehør.
  • Supporttjenesten der gør nedetid til en forhistorisk ting – Dell Pro Support Plus-service inkluderer 24/7 adgang til de mest erfarne Dell-teknikere, som på samme eller næste arbejdsdag udfører reparationer efter en fjerndiagnose.

“Dell Rugged-kunder arbejder ofte i de mest udfordrende og uforudsigelige arbejdsmiljøer, og konstant adgang til deres data kan være altafgørende for deres arbejde. Den nye Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet tilbyder de nyeste processorer og flere forbindelsesmuligheder i en kompakt og let enhed, som er perfekt til dem, der har deres hverdag i barske omgivelser,” fortæller Anders Bækgaard, Senior Product Manager hos Dell Technologies Danmark og fortsætter:

“Effekten af pålidelig teknologi og forbindelsesmuligheder for Dell-kunder i disse kritiske arbejdssituationer bør bestemt ikke undervurderes.”

Tilgængelighed og pris

Den nye Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet er tilgængelig nu, og har en vejledende udsalgspris der starter fra 15.200 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart