Ny holdbar højttaler har fokus på bæredygtighed

Ultimate Ears har lige lanceret deres nye EPICBOOM-højttaler der har fået et opdateret design, 360-graders lyd og ikke mindst et designmæssigt fokus på bæredygtighed

EPICBOOM. Foto: Ultimate Ears

Mange nyder at tage deres højttalere med udendørs, om det er til festen i haven, måske bare fordi man lige vil nyde lidt stille musik med en kold drink på teressen, eller til en dukkert i poolen mens musikken lyder. Det er dog ikke alle højttalere der er lige begejstrede for at komme med udenfor, og da slet ikke i nærheden af vand eller sandstrand.

Men Ultimate Ears nye EPICBOOM er designet til netop at komme med udenfor, og tåler ikke alene at blive stænket med vand, den tåler også en tur i poolen, takket være en IP67-certificering. Du skal endda ikke ned og dykke for at samle den op igen – den nye højttaler flyder nemlig.

Men bare fordi det er en hårdfør højttaler, behøver du ikke gå på kompromis med volumen. Den er udstyret med en 4,6″ bashøjttaler, som burde kunne flytte en del luft, og være med til at give en god lyd.

Samtidig er den udstyret med interne mikrofoner og en dynamisk equalizer, der automatisk afbalancerer og optimerer lyden i forhold til det sted højttaleren står.

Ultimate Ears lover at den kan spille i op til 17 timer, hvilket burde være nok til selv den mest hårdføre fest, og så har den en Bluetooth-rækkevidde på op til 55 meter, så du ikke behøver have mobilen liggende lige ved siden af højttaleren (specielt godt, hvis du overvejer at tage højttaleren med til poolen).

Den har også en one-touch NFC-funktion, der fungerer sammen med NFC-kompatible smartphones med Android 8.0 eller nyere.

Udover at lancere den nye højttaler, så har Ultimate Ears også opdateret den app der styrer højttaleren, så der nu er forskellige forudindstillede equalizer-indstillinger herunder: Signature, Bass Boost, Game/Cinema, Podcast/Vocal og den nye Deep Relazation-tilstand.

Klimaaftryk

EPICBOOM er fremstillet af 100% genanvendt polyesterstof og mindst 59% genanvendt plast for at give nyt liv til udtjent plast fra forbrugerelektronik.

Papiremballagen til EPICBOOM kommer fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder. Derved understøtter Ultimate Ears ansvarlig forvaltning af verdens skove.

Kilde: Ultimate Ears.

Du kan også selv justere lydbillede i equalizeren, hvis du har brug for en mere personlig lyd.

Der er også kommet en funktion, PartyUp, der giver brugeren mulighed for at parre flere Ultimate Ears højttalere, hvis du vil give lidt ekstra lyd til festen.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.