Ny smart belysning fra WiZ

De nye smarte produkter fra WiZ er blandt andet nye filamentpærer, loftlampe og en piedestal - alle smarte og med masser af farver

Signify er klar med en række nye smarte lysprodukter. Foto: Signify

Signify er firmaet bag WiZ-lysprodukterne, og de har nu lanceret en udvidelse af deres smarte WiZ-produkter, så det skulle blive endnu lettere for os forbrugere at skabe farver og hygge i hjemmet.

Det er både nye lamper og lyskilder, eller pærer som nogle stadig kalder dem, der både kan levere hvidt som farvet lys.

Det første nye produkt de lancerer er Neon Flex Strip, en tre meter langt lysstribe, der skulle være let at montere, så du selv kan være kreativ og gå i gang med at skabe dine helt egne former og mønstre af lys på væggen. Neon Flex Strip skulle både kunne levere ensartet og dynamisk lys.

Neon Flex Strip. Foto: Signify

Det næste nye WiZ-produkt er deres Full Color Filament Spiral, der – som navnet antyder – er en lyskilde med et flot filament. Den kan både levere farver og hvidt lys, og Signify selv skrive at den har et klassisk gennemsigtigt udtryk med et snoet filamentdesign.

Full Color Filament Spiral. Foto: Signify

De lancerede også deres SuperSlim, en loftlampe med hvilken, du kan skulle kunne skabe stemning med dynamisk farvet lys. Den har – som navnet antyder – et slankt design og fås både i sort og hvid.

SuperSlim. Foto: Signify

Endelig er der også kommet deres Elpas Piedestal, en udendørs lampe der bare skal sluttes til en stikkontakt for at fungere. Signify selv skriver at med den kan du ‘let give din gæste en varm velkomst’.

Elpas Piedestal. Foto: Signify

Full Color Filament får en pris på omkring 230 kroner, SuperSlim på 22W vil koste omkring 970 kroner mens en 32W udgave bliver lidt dyrere med et primærke på omkring 1.270 kroner, Neon Flex Strip skal koste ca. 750 kroner mens Elpas Piedestal kommer i et starterkit til 1.080 kroner og en Extension med en pris på 860 kroner.

Alle produkter skulle dukke op på markedet d. 23. juni.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.