Ny Smart Wine Monitor sikrer optimal smagsoplevelse

Kelvin K2 Smart Wine Monitor fungerer som personlig sommelier, og sørger for at vinen har den perfekte temperatur inden servering

Kelvin K2
Kelvin K2

Ok – hvem nyder ikke et godt glas vin til en god middag? Desværre er det kun de færreste der ved, ved hvilken temperatur forskellige vine skal serveres. Mange er tilbøjelige til at servere hvidvin for kold, og rødvin for varm. Servering ved forkert temperatur har en uheldig indvirkning på både vinens duft og vinens smag, og således på hele vinoplevelsen.

Hvis du holder af vin, så ved du godt at vinens smag afgøres af mange forskellige faktorer, hvoraf de fleste er påvirkelige over for temperaturudsvingninger. En vin fremstår kun optimalt, hvis den serveres ved den anbefalede temperatur.

Så hvad gør man så? Jo man kigger efter en gadget der kan hjæpe dig. Kelvin K2 er en vin-optimerings-dims, der sikrer at vinen har den perfekte temperatur, og dermed få den perfekte vinoplevelse – uanset om det gælder rød-, hvid- eller rosévin.

Sådan virker den

Kelvin K2 er velegnet til alle vintyper. Devicen fastgøres rundt om vinflasken, også selvom vinen er placeret i køleskabet, og monitoren sender efterfølgende, via den gratis App, information om temperaturen til smartphonen. Den gratis App giver besked, når vinen har den ønskede temperatur, og er klar til at blive serveret.

Den gratis Kelvin K2 App indeholder information om mere end 200 forskellige vintyper og -kategorier. K2 Smart Wine Monitor er nem at bruge, og forbinder automatisk og trådløst til smartphonen.

Den gadget er den næste der skal indkøbes til min lille gadgetsamling.

Kelvin K2 specificationer:

  • Trådløs tilslutning: Bluetooth 4.0
  • Genopladeligt batteri (holder til ca. 10 flasker)
  • Benyt op til 6 x K2 devices for hver gratis App
  • Rækkevidde ca. 5 meter (ved placering i køleskab)
  • “Set and forget” – Kelvin K2 App sender automatisk notifikationer
About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?