Acatel klar med mobil med dobbeltkamera på både for- og bagside

Det var naturligvis kun et spørgsmål om tid inden der ville komme en smartphone med dobbeltkamera på såvel forside som bagside.

Huawei var de første til at lancere en mobil med et dobbeltkamera på bagsiden af mobilen (Huawei P9), og hurtigt fulgte industrien efter. Men de fik altså ikke lov til at komme først med en mobil med et dobbelt selfiekamera. Den ære tilfalder Acatel, der lige har lanceret Acatel Flash, en smartphone der er udstyret med et dobbeltkamera på såvel for- som bagside.

På Acatels hjemmeside bliver der brugt masser af kræfter på kameradelen, så vi ved ikke så meget andet om mobilen, bortset fra, at den har en 10x-kerne, hvor de fleste flagskibsmobiler i dag har en 8x-kerne.

Men kameradelen ved vi derimod en del om. På bagsiden er der placeret 2 stk 13MP kameraer der begge er på  F2.0, mens der på forsiden er placeret et kamera på 8MP og et på 5MP, begge ligeledes på F2.0.

Både på for- og bagside er der et farve og et sort-hvid kamera for at fremhæve nuancer i billederne.

Når du tager selfies med Acatel Flash får du pludselig nogle muligheder som aldrig før. Du kan vælge et større eller mindre udsnit af billedet og du kan vælge at sløre baggrunden eller forgrunden.

Der er ingen tvivl om, at Acatel Flash vil op og blande sig med de store kameramobiler, og designet er da også meget elegant, så det er tydeligt at de satser på High-End-markedet.

Acatel skriver intet om pris, eller om hvorvidt mobilen kommer til Danmark – men vi kan da håbe.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?