Ny sport-app fra TomTom

TomTom har netop lanceret den nye TomTom Sports-app, som ikke længere kun viser aktivitetsdata, men nu også giver større indsigt og motivation til brugerne

Den nye TomTom Sports-app, som er udviklet i samarbejde med atleter og fitness-app-brugere, får folk i gang med motiverende beskeder og viser vigtige fitness-oplysninger, smarte sammenligninger, historik og statistikker over ydeevnen helt ned på det enkelte sekund– alt sammen præsenteret i et attraktivt og brugervenligt design. Derudover giver app’en også mulighed for at dele ens resultater på sociale medier.

TomTom Sports-app’en giver mulighed for, at man på ét sted kan måle op til 12 forskellige aktivitetstyper, alt lige fra løb, cykling og svømning til skiløb, trailløb og vandring.

App’en giver nemt overblik over dine aktiviteter og resultater – såsom forandringer i kropskomposition og hvilepuls. Den giver også mere avancerede atleter mulighed for at analysere deres resultater helt ned på det enkelte sekund. Med de smarte sammenligningsfunktioner kan brugerne nu sammenligne egne resultater og spore fremskridt i forhold til deres personlige rekorder.

Den nye TomTom Sports-app giver problemfri datadeling med en lang række andre platforme, såsom Endomondo, Runkeeper, Nike+, Strava, MapMyFitness, og mange flere.

Kommer snart til din smartphone

Den nye TomTom Sports-app er tilgængelig til download fra Apple Store og Google Play fra slutningen af januar. App’en fungerer med iOS4- og Android5- smartphones og understøtter TomTom Runner-, TomTom Touch-, TomTom Adventurer-, TomTom Spark- og TomTom Multi-Sport-urene.

Du kan læse mere hos TomTom.

TomTom Sports-app er kompatibel med følgende enheder:

Android: For at sikre en fremragende mobiloplevelse er det nødvendigt at bruge TomTom Sports App på telefoner med Bluetooth Smart (4.1 eller nyere) og Android 4.4 eller nyere. App’en skal være forbundet til internettet for at udveksle information med din TomTom-enhed. Følgende Android-telefoner er understøttet:

  • Samsung S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S5, S5 Mini, S5 Plus, S4, S4 Mini, A3, A5, Note 3, Note 4, J5
  • Nexus 5, 5X, 6
  • HTC One M8, M9
  • LG G3, G4
  • Sony Xperia Z3, Z3 Compact, Z5, Z5 Compact
  • Huawei P8, P8 Lite
  • OnePlus One

Der bliver løbende tilføjet nye telefoner til listen over understøttede Android-enheder.

iOS: TomTom Sports App virker kun med iPhone[1] 4S eller nyere og iOS8 eller nyere. App’en skal være forbundet til internettet for at udveksle information med din TomTom-enhed.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?