Ny WiFi 7-løsning fra TP-Link i samarbejde med Qualcomm

Nyt samarbejde mellem TP-Link og Qualcomm Technologies munder ud i en helt ny produktportefølje af Wi-Fi 7-løsninger med XGS-PON netværksteknologi

TP-Link har lige annonceret et nyt samarbejde med Qualcomm Technologies. Sammen skal de to virksomheder levere en portefølje af WiFi 7-løsninger med XGS-PON (passiv optisk netværksteknologi, der anvendes til at splitte og fordele forbindelsen fra et access-punkt og ud til slutbrugerne i en punkt-til-multipunkt fiberforbindelse). Med samarbejdet ønsker TP-Link og Qualcomm Technologies at tilbyde en fleksibel og hurtig implementeringsplan samt en hidtil uset netværksforbindelse og WiFi til deres kunder.

XGB810v er bygget med otte interne antenner, der er placeret strategisk og kan modtage signaler fra alle retninger med høj forstærkning og isolation samt bred strålebredde. Desuden lover TP-Link at det minimalistiske design gør det let at integrere routeren i ethvert miljø.

Det er desuden muligt at få effektiv WiFi-ydeevne med høj netværkshastighed, effektivitet og kapacitet med ultrahurtige 19 Gbps på tværs af tre bånd, der er drevet af Qualcomm 10G Fiber Gateway-platformen.

Den nye XGB810v-router skulle optimere signalets klarhed og styrke for at levere hurtige data til flere enheder på tværs af tre bånd med reduceret forsinkelse og høj effektivitet, takket være WiFi 7, MU-MIMO, OFDMA og stråleformet teknologi. Den nye router understøtter også EasyMesh-standarden for enkel og smart mesh WiFi med høj fleksibilitet.

XGB810v er udstyret med en XGS-PON-port, hvilket giver mulighed for symmetrisk 10Gbps fiberinternetadgang, og imødekommer behovet for høj båndbredde til downloads og uploads. Med 1x 10 GbE WAN/LAN-porte, 4x 2,5 GbE-porte og 1x USB 3.0-port giver XGB810v-routeren fleksibilitet til hurtige og stabile netværk.

​​XGB810v kommer med TAUC-cloud management samt protokollerne TR-069/TR-369. TAUC integrerer protokollerne TR-069/TR-369, TR-181 Multi-AP til EasyMesh-topologi, dataelementer og avanceret WiFi diagnostik.

Den tilbyder også skræddersyede API-tjenester og en mobilapp til slutbrugeren. Denne cloud-løsning gør det muligt for serviceleverandører at implementere zero-touch-løsninger og administrere internet- og WiFi-tjenester via fjernadgang.

Den nye XGS-PON-produktserie byder også på TP-Links XGS-PON ONU SFP+-modul, XGM10A. Den nye serie anvender den nyeste XGS-PON-teknologi og flere Ethernet UNI-tilstande til fleksible tjenester og planmuligheder samt skalérbarhed. XGM10A kan desuden kombineres med WiFi 7-routere og mesh-systemer, der er baseret på Qualcomm, f.eks. EB810v og HB819, hvilket muliggør en fuldendt løsning fra begge tjenesteudbydere.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.