Nye flotte og supertynde laptop fra Dell Technologies

Den nye Dell XPS 13 Plus er den mest kraftfulde bærbare pc i XPS-serien til dato. Pc’en kommer i et enkelt og moderne design, men byder på meget mere under overfladen - og med sine mange hestekræfter kommer den med en bedre ydeevne end nogensinde før

Dell Technologies har lige lanceret Dell XPS 13 Plus, der er det seneste skud på stammen af XPS-pc’er fra Dell. Den nye bærbare pc er den kraftigste i XPS-serien til dato og kommer med mulighed for 12. generations Intel Core 28W-processorere.

Desuden har Dell Technologies fjernet unødvendige funktioner fra top til bund for at levere en komplet, strømlinet pc. Dell XPS 13 Plus er skabt med et minimalistisk og moderne design i tankerne, og både tastatur, funktionsrække, berøringsplade og håndledsstøtte kommer derfor i et tidløst design, der er suppleret med let buede kanter.

Der er ingen spildplads, og det moderne edge-to-edge-design resulterer i en ren og harmonisk overflade. Tastaturet består desuden af større taster, der gør hvert tryk mere behageligt. Den øverste række af tastaturet giver ligeledes mulighed for nemt at skifte mellem medie- og funktionstaster, og touchpadden i glas giver haptiske reaktioner ved berøring.

Forbedringer for at øge kreativiteten

Både skærm og lyd er forbedret i den nye Dell XPS 13 Plus. Med den nye InfinityEdge-skærm giver pc’en en oplevelse af en skærm uden kanter samtidig med, at antallet af lag i skærmen er reduceret, hvilket forbedrer klarheden og minimerer vægten. Når der skal produceres indhold, kan det gøres med højere lyd og et bredt dynamisk område takket være et forbedret højttalerdesign. De to opadgående højttalere er skjult under tastaturet, mens de nedadgående højttalere er placeret på bunden, hvilket giver en utrolig lyd til både musik, film og virtuelle konferencer.

Dell XPS 13 Plus kommer desuden med førende batteriteknologi, der sørger for, at brugerne kan fordybe sig i mange timer uden forstyrrelser. Med Express Charge 2.0 får pc’en op til 80 % strøm på mindre end en time.

Minimalistisk produktion

Dell XPS 13 Plus kommer ikke kun med et minimalistisk design. Den minimalistiske tilgang strækker sig også til at omfatte såvel produktion som emballage. Dell Technologies har skabt en mere enkel og samtidig mere effektiv fremstillingsproces. Det sker ved at fjerne trin i produktionen og samtidig reducere mængden af materialer. Emballagen består desuden af 100 % bæredygtige eller vedvarende materialer.

En ny mødeoplevelse

Dell Technologies lancerer også Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing Monitor, der netop er blevet tildelt CES Innovation Award-prisen. Skærmen kommer med Dell Technologies’ brancheførende UltraSharp-webcam, dual-array-mikrofoner, der minimerer ekko, samt 14W-højttalere, der tilsammen tilbyder utrolige samarbejdsmuligheder og en visuel oplevelse, som var du til stede i mødelokalet.

Med banebrydende IPS Black-teknologi og VESA Display HDR 400 giver skærmen dig mulighed for at se dit yndlingsindhold i 4K-opløsning med imponerende kontraster og farver. Det er alt imens ComfortView Plus reducerer det skadelige blå lys, men som samtidig bevarer farvenøjagtigheden.

Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing Monitor er desuden certificeret til Microsoft Teams og kommer både med privatlivs- samt produktivitetsfunktioner, så du nemt kan slå lyden til og fra, aktivere eller deaktivere kameraet med SafeShutter og nemt logge ind og ud.

Skærmen kommer ikke kun med en masse smarte funktioner. Den ser også smart ud. Designet er skabt minimalistisk uden forstyrrende porte og i et sølvfinish, så æstetikken holdes helt simpelt, hvilket gør, at den passer ind i ethvert hjem eller kontorlandskab. Samtidig tilbyder den adskillige porte- og tilslutningsmuligheder, hvilket gør det muligt at forvandle skærmen til en produktivitetshub.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?