Professionel skærm med mini-LED fra Dell

Dell Technologies lancerer nye teknologier til den hybride arbejdsplads, som styrker produktiviteten, komforten og samarbejdsmulighederne på tværs af fysiske og virtuelle møderum.

Dell Technologies har lanceret en række nye løsninger til den hybride arbejdsplads, der blandt andet tæller verdens første professionelle skærm med 2K mini-LED med bagbelyst zonestyring, en ny løsning til virtuelle møder samt en ny soundbar til skærme, der optimerer både komfort og produktivitet.

Kreative medarbejdere, der f.eks. arbejder med film, specialeffekter eller animation, er afhængige af skærme, der gengiver farver nøjagtigt. Den nye UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærm (UP3221Q) er verdens første professionelle skærm med 2K mini-LED med bagbelyst zonestyring. De individuelt kontrollerede zoner sikrer stor kontrast med de dybeste sorte og lyseste hvide niveauer, samtidig med at glorieeffekten omkring lyse objekter minimeres.

UltraSharp 32 HDR PremierColor kommer med det bredeste farvespektrum (DCI-P3) set i en skærm til virksomheder, med en dækning på hele 99,8%, 4K-opløsning og VESA DisplayHDR 1000, der samlet giver en præcis og ensartet farvegengivelse af film- og videoindhold.

Det er også den første 31,5-tommers virksomhedsskærm med et indbygget Calman Powered colorimeter, der giver brugerne mulighed for farvekalibrering – med eller uden en tilsluttet pc.

Den nye Dell Slim Soundbar (SB521A) kan fastgøres magnetisk til bunden af skærmen og giver brugeren fleksibilitet til at flytte, vippe og dreje skærmen, uden at soundbaren kommer i vejen. Selvom den nye soundbar er den tyndeste og letteste på markedet, skulle den levere kraftfuld lyd i høj kvalitet takket være 3,65W-højtalerne – helt uden brug af software.

For at imødekomme fremtidens hybride arbejdsform, skal virksomheder optimere deres kontorer, så de både kan supportere medarbejdere, der arbejder fra kontoret og samtidig tilbyde gode samarbejdsmuligheder til de medarbejdere, der arbejder fra hjemmekontoret.

Dell Technologies’ nyeste løsning, Meeting Space Solution til Microsoft Teams Rooms, kommer derfor som et komplet økosystem til samarbejde, og inkluderer OptiPlex 7080 Micro, der kører Microsoft Teams Rooms fra Windows, Logitech Tap-kontrolenhed, Logitech lyd- og videoudstyr samt Dells storformatskærme.

Ved hjælp af afstandssensoren og mulighed for at deltage i mødet med blot et enkelt klik, kan medarbejdere hurtigt og nemt starte møder op i det fysiske mødelokale og digitalt til de virtuelle deltagere på samme tid.

Dell lancerede desuden UltraSharp 24 USB-C Hub-skærm(U2421E), der kommer i 16:10-format med ComfortView Plus, der reducerer skadeligt blåt lys, samt UltraSharp 34 Curved USB-C Hub (U3421WE), der er en bred, buet skærm, med stort farvespektrum og indbyggede højtalere, som sikrer en fordybende audiovisuel oplevelse.

Pris og tilgængelighed

  • UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærmen (UP3221Q) bliver tilgængelig den 5. november. Pris endnu ikke opgivet
  • Dell Slim Soundbar er tilgængelig nu til 440 kr.
  • Dell Meeting Space Solutions til Microsoft Teams Rooms bliver tilgængelig den 15. oktober. Pris ikke opgivet
  • UltraSharp 24 USB-C Hub-skærmen (U2421E) er tilgængelig nu til 2.686 kr.
  • UltraSharp 34 Curved USB-C Hub-skærmen (U3421WE) bliver tilgængelig den 1. december. Pris endnu ikke opgivet

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?