Nye hverdags-laptops fra Dell

Dell Technologier har lige lanceret en række nye computere i deres Inspiron-serie - rettet mod hverdagsbrugen

Dell Technologies har netop lanceret en række nye pc’er og 2-i-1’ere i Inspiron-serien. Ifølge Dell er de alle skabt med fokus på streaming og produktion af indhold – men også med miljøet for øje. Alle de nye Inspiron bærbare pc’er og 2-i-1’ere er designet med miljøvenlige løsninger og materialer. Produkterne kommer desuden i emballage, der består af op til 90 % genbrugsmaterialer – og så er de også EPEAT Silver-registrerede.

Blandt de nye lanceringer er en ny Inspiron 16 Plus til dem der ønsker kraftfuld ydeevne for at udleve deres passion, og som ønsker at bringe deres kreative projekter ud i livet og dele dem med omverden. 

Den nye Inspiron 16 Plus kommer i en 16:10-formfaktor med en skærm i op til 3K-opløsning. Den har både Dolby Vision og Dolby Atmos, og den bærbare pc kommer med Quad-højttalere, hvor to er opadgående og to er nedadgående.

Den nye Inspiron 16 Plus har desuden et indbygget FHD-webcam med støjreduktion og bredt dynamisk område, der lover skarpe detaljer. Inspiron 16 Plus er også udstyret med ComfortView Plus-hardware, der reducerer det blå lys.

Pc’en kommer med 12. generation Intel Core H-Seriens processorer og med mulighed for NVIDIA GeForce RTX 3060-grafik. Når pc’en er konfigureret med en GeForce RTX 3060-GPU giver pc’en adgang til NVIDIA Studio-pakken, der både byder på Broadcast- og Canvas-apps. Den nye Inspiron 16 Plus kommer også med 4800 MHz DDR5-hukommelse.

Lanceringen byder også på Inspiron 14 Plus, der er et nyt medlem af Inspiron-familien. Pc’en er skabt til dem, der ønsker alt det, Inspiron Plus-serien byder på, men i en mindre formfaktor. Den nye Inspiron 14 Plus kommer, lige som sin storebror, 16 Plus, med Dolby Vision og Dolby Atmos, 12. generation Intel Core H-Seriens processorer og med mulighed for NVIDIA GeForce RTX 3060-grafik samt 4800 MHz DDR5-hukommelse.

Dell Technologies lancerer også nye versioner af Inspiron 14 og 16 samt Inspiron 2-i-1. Pc’erne kommer med hurtig ydeevne og er til hverdagens behov, uanset om du skal tjekke mails, poste indhold på sociale medier eller streame indhold.

De nye Inspiron-pc’er kommer med forskellige muligheder for at imødekomme netop dine behov – eksempelvis med enten 12. generations Intel Core-processorer eller AMD Ryzen 5000-seriens processorer med AMD Radeon-grafik.

De nye pc’er kommer også med et indbygget FHD-webcam og to mikrofoner med støjreduktionsteknologi. Desuden har den nye Inspiron 14 2-i-1 en 14 % større touchpad og kommer med muligheden for at tilkøbe en pen, som giver en naturlig og præcis skriveoplevelse, uden behov for parring med Bluetooth.

Pris og tilgængelighed

  • Inspiron 14 Plus er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 7.790 kr.
  • Inspiron 16 Plus er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 9.290 kr.
  • Inspiron 16 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 5.590 kr.
  • Inspiron 14 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 5.240 kr.
  • Inspiron 14 2-i-1 tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 8.995 kr.
About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?