De nye philips Moda-skærme: Supertynde og ekstra brede

Den nye 24” skærm fra Philips er den tyndeste skærm fra Philips, og har en meget smal kant, der giver visning fra kant til kant

Computerskærmene bliver stadig mere slanke og elegante, og Philips arbejder meget med at få designet deres skærme så de bliver så elegante som muligt – specielt når det handler om deres Moda-designserie.

Den nye 245C7QJSB er den tyndeste skærm fra MMD, der står bag Philips-skærmene, og den er designet til at give minimal forstyrrelse og maksimum koncentration.

Den ahr Full HD og Ultra Wide Color teknologi, så MMD lover at alle detaljer står klare, og den skulle have et udvidet udvalg af farver.

Skærmen er kun 5,2mm, og den yderste kant på tre af siderne er ikke tykkere end 2,5mm og det samlede design skulle gøre at skærmen er såvel pæn som god til computerspil.

Ultra Wide Color teknologien lover et bredt spektrum af farver og mere strålende billeder. Med mere naturlige grønne farver, levende røde og dybere blå, lader skærmen både underholdning, billeder og arbejde komme til sin ret. Teknologien opnår denne effekt gennem hardwareforbedringer fremfor at finjustere farveindstillingerne gennem software. Selve panelet er baseret på IPS teknologien, der understøtter den ekstra brede betragtningsvinkel på 178 grader.

Med en opløsning på 1.920 x 1.080 i Full HD, leverer skærmen konstant klare detaljer og kontraster, der komplimenterer farvenøjagtigheden og den brede farveskala, der opnås ved Ultra Wide Color. Flicker-Free teknologien (som regulerer lyset for et mere stabilt billede) SmartContrast og SmartImage (der automatisk justerer indstillingerne efter det indhold der vises) arbejder sammen om at gøre multimedie oplevelser hjemme mere medrivende. Skærmen er udstyret med HDMI, og med DisplayPort for at øge farten på dataoverførsler.

Den nye Philips 245C7QJSB C-Line skærm, har en vejledende salgspris på 1.629 Kroner, og lander i butikkerne her i februar.

Tekniske specifikationer:

Specifikation Philips 245C7QJSB skærm
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.8 inch / 60.5 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 1.920 x 1.200 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7M
Color gamut NTSC 101.4% (CIE1976)
Picture enhancement SmartImage
Convenience
 • Menu/OK, Input/Up, SmartImage/Return, Volume/Down, Power On/Off
 • Control SW: SmartControl
 • Other convenience: Kensington lock
 • Plug and Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity
 • VGA (Analogue), DisplayPort 1.2, HDMI (digital, HDCP)
 • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): Audio out
Stand Tilt: -5/20 degree
Sustainability
 • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free
 • Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
RCM, CECP, CU, SASO, KUCAS, cETLus, TUV/
ISO9241-307, EPA, WEEE, TCO certified
Cabinet
 • Front bezel: black
 • Rear cover: gray
 • Finish: glossy
About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?