Nyt gaming-udstyr fra BenQ

Det er tastaturet Zowie Celeritas II, med optiske kontakter udviklet til gameren, samt specialudgaven af musemåtten G-SR der nu er sendt på gaden

Hver enkelt tast på Zowie Celeritas II er designet med optimal “pre-travel” for øje, dvs. tastens vandring inden aktivering af kontakten, og en solid metalfjeder under hver tast giver en jævn kraftforøgelse under hele bevægelsen. Kombineret med de optiske kontakter gør det til et utroligt holdbart tastatur, der reagerer præcist og lynhurtigt på hvert eneste tastetryk – uden dobbelttryk lover BenQ i en pressemeddelelse.

Tasternes bagbelysning kan desuden justeres og deaktiveres helt – og som på alt andet udstyr fra Zowie, klares det uden at installere software.

G-SR SE: Back in blue

ZOWIE G-SR musemåtten er nu tilbage i blåt. G-SR SE har et nyt grafikdesign, men den samme fremragende overflade som den sorte version og sin populære forgænger i blåt.

Zowie Celeritas II vil kunne købes i Danmark fra midten af juni til en vejledende pris på 1.190 kroner.

Zowie G-SR SE vil kunne købes i udvalgte danske butikker om kort tid til en vejledende pris på 279 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2500 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart