Nyt trådløst headset fra Huawei

FreeBuds 3 er det nye trådløse headset fra Huawei, der blandt andet kommer med aktiv støjreduktion og lang batterilevetid

Huawei er klar med deres nyeste trådløse headset, FreeBuds 3. Den har fået en helt ny chip, Kirin A1, der understøtter BT 5.1 og BLE 5.1, hvilket er med til at sikre nem tilslutning gennem, hvad Huawei kalder ’intelligent frequency-hopping.’

Huaweis nye earbuds understøtter både støjreduktion under opkald og en præcis støj-eliminering i realtid. Active Noise Reduction aktiveres og slukkes ved et dobbelt-tap på venstre earbud.

Huaweis egen “isochronous” dual channel Bluetooth gør det muligt at lytte til musik i stereo på EarBuds 3, der tilsluttes simultant, men spiller individuelt. Det betyder at de to enheder kan modtage højre og venstre lyd direkte fra et smart device.

De nye earbuds har fire timers playback med kun en times opladning. Oplader du det medfølgende opladningshylster en time, har du mulighed for at få opladning fra hylsteret til 20 timers playback, når du er afsted hjemmefra.

FreeBuds 3 kan købes i Danmark fra starten af november, og prisen bliver 1.299 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?