Nyt udstyr til gameren fra Logitech, et mekanisk tastatur og trådløs mus

Logitech G603 Lightspeed Wireless Gaming Mouse og tastaturet Hero er udstyret med masser spændende nye teknologier

Det er nogle ret spændende nye produkter til gameren som Logitech lige har sendt på gaden. G603 Lightspeed Wireless Gaming Mouse er næste generation af gaming-mus, der benytter sig af Logitech Gs nye advanced Hero optiske sensor og advanced Lightspeed trådløs teknologi, og G613 Lightspeed Wireless Mechanical Gaming Keyboard der er et high-performance trådløst keyboard, designet til gamere, som kræver høj performance af mekaniske switches og samtidig friheden ved trådløs gaming.

For at opnå målet om at skabe en high-performance trådløs gamingmus, der også giver langvarigt batterilevetid, opfandt Logitech en helt ny sensor. Hero, der står for High Efficiency Rated Optical sensor, giver næste generations effektivitet, som skaber den bedste optiske sensor, der nogensinde er lavet til trådløs gaming.

Hero tilbyder præcision og nøjagtighed ved 12.000 DPI uden acceleration eller udjævning, og 10x effektiviteten af tidligere generations sensorer.

Logitech G603 den første gamingmus, der er udstyret med Logitech G’s Hero-sensor med exceptionel nøjagtighed og præcision, med følsomhed på op til 12.000 DPI.

Logitech G603 udnytter Heros effektivitetspotentiale til at levere over 500 timers nonstop-gaming, med maksimal ydeevne.

Den bruger Lightspeed trådløs teknologi til at levere professionel trådløs ydelse og uovertruffen pålidelighed, der endda overgår mange kablede gamingmus.

Logitech G613 er designet til en trådløs verden og har Lightspeed trådløs teknologi, der giver en super hurtig respond rate på 1ms, og mulighed for mulighed for multi-enhed-tilslutning via Bluetooth.

Den giver op til 18 måneders gaming med bare to AA batterier. Logitech G613 indeholder også seks programmerbare G-taster, der giver dig brugerdefinerede makro-sekvenser og in-app-kommandoer ved fingerspidserne.

Den har også Logitech G’s eksklusive Romer-G mekaniske key switches, der giver konkurrencedygtig ydeevne med utrolig følelse og holdbarhed. Romer-G switches aktiveres i en afstand på 1,5 mm, hvilket er op til 25 procent kortere og hurtigere end den førende konkurrent. Kombineret med en low-force 45g aktivering, giver Romer-G switche næsten øjeblikkelig lydhørhed og hjælper med at minimere træthed over lange gaming sessioner.

Pris og tilgængelighed

Logitech G603 Lightspeed trådløs gamingmus og G613 Lightspeed trådløs mekanisk gaming keyboard forventes at være tilgængelige hos globale detailhandlere i august 2017 til en vejledende udsalgspris på henholdsvis 699 kroner og 1.249 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?