Nyt webcam fra Creative lover smartere videoopkald

Videomøder og -konferencer er blevet hverdag og det kræver et godt webcam. Creative er nu klar med deres bud på et helt nyt webcam der lover bedre og smartere videoopkald

Creative Live! Cam Sync 1080p V2. Foto: Creative

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 er en opdateret version af webkameraet af samme navn, der kom på markedet sidste år. Det nye webcam kommer med det helt nye SmartComms Kit og en række kommunikationsfunktioner såsom automatisk VoiceDetect og tovejs-støjreduktion, der skal gøre videoopkald lettere for brugere, der arbejder på hjemmekontor. Derudover er der forbedrede dobbeltindbyggende mikrofoner og video i fuld HD med 1080p / 30 FPS-hastighed.

Creative fortæller, at det nye SmartComms-kit er skabt til at give en smartere og lettere måde at kommunikere online på: Den helt nye VoiceDetect-funktion giver brugerne mulighed for at tale frit uden afbrydelse, da mikrofonen automatisk slås til og frabaseret på VoiceDetection, og NoiseClean-out funktionen reducerer uønsket statisk baggrundsstøj under videoopkald.

Creative Live! Cam Sync 1080p V2. Foto: Creative

Disse funktioner er alle tilgængelige på den nyeste Creative-app, der kan downloades til enhver Windows 10-platform. Live! Cam Sync 1080p V2 er også UVC-kompatibel og skulle være let at opsætte, samt mere kompakt end sin forgænger. Dvs. at det ikke kræver yderligere driverinstallation, men blot fungerer, når det tilsluttes en tilgængelig USB-A port på PC eller Mac. Webkameraet leveres også udstyret med et integreret objektiv for ekstra privatliv og en monteringsclips, der giver brugerne større fleksibilitet til at finde den bedste vinkel.

Kameraet har en pris på ca 60 EUR, dansk pris er desværre ikke opgivet, men har en kampagnepris på 50 EUR den første måned. Det kan købes online hos Creative.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?