Nyt webcam fra Creative rettet mod videoopkald

Nu vil Creative også med på videokonference-bølgen. Deres nye webcam, Creative Live! Sync 1080p retter sig direkte mod videoopkald og konferencer

Webkameraet kommer med vidvinkelobjektiv i fuld HD med indbygget dual omnidirectional mikrofon, der ifølge Creative, vil give rigtig god videokvalitet og krystalklar lyd.

Det er også udstyret med et linsedæksel, der sikrer privatlivets fred, og et trebenet stativ, der giver større fleksibilitet, så man kan finde den bedste vinkel.

Live! Cam Sync 1080p er UVC-kompatibel, hvilket gør konferenceopkald lette og problemfrie, da kameraet ikke kræver yderligere driverinstallation og fungerer så snart det er tilsluttet en tilgængelig usb-a-port på pc eller Mac.

All-round-løsning

Med sine praktiske funktioner er Live! Cam Sync 1080p en all-round løsning til alle slags videoopkald, hvad enten det drejer sig om en arbejdsrelateret videokonference eller bare en afslappet chat med venner – og selvfølgelig i fuld HD-kvalitet.

Creative Live! Cam Sync 1080p har en vejledende pris på 49,99 EUR og fås bl.a. på nordics.creative.com.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?