OnePlus lancerer deres første 5G smartphone bare ikke i Danmark

Så kommer den første 5G smartphone til norden. Mere præcist i Finland. Danmark kommer dog til at spejde langt efter den nye model, for så længe der ikke er 5G-netværk i Danmark, giver det ikke mening at sende mobilen på markedet her

OnePlus lancerer deres første 5G smartphone i andet kvartal af 2019. I første omgang bliver 5G-enheden lanceret i Finland i samarbejde med det finske teleselskab Elisa.

OnePlus fremviser en 5G prototype i forbindelse med denne uges Mobile World Congres, og som vil være drevet af Qualcomm’s Snapdragon 855 mobile platform. Her kan deltagerne blandt andet oplevelse 5G cloud gaming.

Elisa er OnePlus’ første teleselskabspartner, og samarbejdet bliver kun stærkere i takt med udrulningen af 5G. Elisa var den første operatør til at lancere et kommercielt 5G netværk i Finland, der pt. dækker allerede adskillige byer.  Dette gør dem til den oplagte partner, der skal udbrede den nye teknologien til resten af det finske marked.

5G’s forbedrede fart, responstid og kapacitet giver en verden af muligheder. Med en kombination af high-end grafik og sideprocessering, bliver det muligt med højkvalitets Cloud gaming, som ikke blot er begrænset til hjemmet eller dyrt hardware. Kombineret med OnePlus telefoner, bliver det med 5G muligt at spille selv de mest krævende spil på farten.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2585 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart