VIDEOTEST: Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Hvad er det der gør Googles mobiler så populære? Det har jeg forsøgt at finde ud af, og du kan se resultatet i denne video

Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Lige siden Google lancerede deres referencemobiler, Pixel-mobilerne, har de været både populære og efterspurgte.

I Danmark har vi hidtil ikke kunne købe mobilerne, men nu har Google officielt lanceret mobilerne i Danmark, og jeg har testet deres topmodeller, Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Jeg har forsøgt at finde ud af, hvorfor Pixel-mobilerne har opnået nærmest mytisk status, og det i denne video kan du følge med i, hvad det er jeg undersøger, og ikke mindst finder ud af.

Men uanset hvad jeg finder ud af, så er der ingen tvivl om at mobilerne er fantastiske.

Se min videotest herunder.

Bedømmelse

Samlet vurdering 100%

Både Pixel 7 og Pixel 7 Pro viser, hvordan en smartphone skal skrues sammen. Designet er både flot og elegant, de ligger godt i hånden og de sparker bagdel når det kommer til både ydelse og kamerakvalitet.

Googles implementering af Android er, som forventet, helt i top. Alt fungerer glidende, flot og elegant. Google udnytter samtidig de hestekræfter der ligger i de nye processorer, og de formår at lave en fænomenal efterbehandling af de billeder du tager med mobilen.

Om du skal vælge 7 eller 7 Pro kommer primært an på 2 ting. Hvis du vil have de bedst tænkelige billeder og video, så skal du vælge 7 Pro, og hvis du ‘bare’ vil have fede billeder, så er 7’eren rigeligt. Og hvis du vil have en stor skærm, med den bedst tænkelig opdateringshastighed, så er det igen 7 Pro du skal gå efter, men kan du nøjes med det næstbedste, så er 7’eren igen ganske fortrinlig.

Jeg er vild med de to mobiler, klart de bedste Android-baserede mobiler du kan få fingre i, og så koster de ikke specielt meget.

Du kan læse mere om Pixel 7 her.

Du kan læse mere om Pixel 7 Pro her.

Det koster Pixel 7 med 128GB

Det koster Pixel 7 Pro med 128GB

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.