Osmo kommer til Danmark

Det spændende legesystem Osmo, er en blanding af sjov indlæring, i et mix af digital og fysisk leg

Med mere end 2,5 millioner installationer på iPads, og i daglig brug på 30.000 skoler, kan man godt sige at Osmo har vundet stor popularitet verden over. Selvom at det for danskere har været muligt at anskaffe sig legesystemet Osmo, er det først nu at Osmo gør sit officielle indtog på det danske marked. 

Det prisvindende legesystem, Osmo blev grundlagt af forældre og tidligere Google-ingeniører for at skabe sjove og lærerige legeoplevelser for både drenge og piger.

Pædiatri forskning viser nemlig, at skærmtid ikke alene giver børnene værktøjerne til den fremtidige succes på den elektroniske løbebane, men også at flere og flere studerende viser svækkede motoriske færdigheder og manglende evne til at holde på en så simpel ting som en blyant ordentligt. Det har derfor været vigtigt folkene bag Osmo at kombinere den fysiske aktivitet og leg i den digitale oplevelse. 

Osmo Genius Kit indeholder alt du skal bruge til at komme i gang

Det første Osmo-produkt der introduceres, er Osmo Genius Starter Kit, der er målrettet børn i alderen 6-10 år. Det er en fantastisk introduktion til Osmo-universet, da Genius Starter Kit inkluderer alt, hvad dine børn har brug for at opleve af praktisk læring og digital sjov på fem forskellige måder.

Spillene er designet til at både at begyndere og eksperter vil føle det sjovt, interessant og lærerigt. Osmo muliggør at man stiger i niveau i takt med fremskridt i de forskellige.

Former skal placeres korrekt,  problemer skal løses, kreative tegnefærdigheder skal udfordres, leg med tal, terninger, bogstaver, stavning og ordforråd. 

Osmo Genius Starter Kit indeholder en base til iPad, Tangram-stykker, Numbers-fliser, Words-fliser, Stabelbar opbevaring til hvert spil og de 5 spil apps: Numbers, Tangram, Words, Newton og Masterpiece.

Osmo in action

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?