Tech-Test News uge 48

Denne uges test handler om Black Friday, digitalt kørekort, sikkerhed og nye produkter. Velkommen til Tech-Test News

Tekniske vanskeligheder har betydet at Tech-Test News først er online nu.

Men i denne udsendelse snakker jeg om Black Friday, sikkerhed i den forbindelse og den helt store historie er det digitale kørekort.

Tech-Test uge 48

I den forbindelse har jeg en snak med Anders Kjærulff, it-journalist og teknologikritiker. Han fortæller om han forbehold i forbindelse med digitale papirer på mobilen, og om hvorfor han ikke skal have et digitalt kørekort.

Det fulde interview med Anders Kjærulff

Jeg snakker også med Leif Jensen, salgs- og marketingsdirektør hos ESET Nordic om det digitale kørekort. Her har vi specielt fokus på sikkerheden, og Leif har nogle spændende pointer i den forbindelse.

Det fulde interview med Leif Jensen

Links lovet i udsendelsen:

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?