Powerbank med trådløs opladning

Sandberg har netop lanceret en helt ny type powerbank. Den gør det muligt at oplade din mobil, når du er på farten. Helt uden ledninger

Mange nye mobiltelefoner understøtter Qi-kompatibel, trådløs opladning. Det betyder, at du fremover kan lade dem op i lommen med den Powerbank 6000 Wireless fra Sandberg.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, siger: “Med alt det man har kørende på sin mobil i dag, kan den ikke holde batteri hele dagen. Powerbanks er smarte, men det med ledningen i tasken eller lommen har alle dage været upraktisk. Denne nye løsning helt uden ledninger synes jeg er genial.”

”Jamen, trådløs opladning kræver da, at telefonen ligger på opladeren. Det kan den ikke i lommen,” tænker du (det gjorde vi i hvert fald). Det har Sandberg fundet en løsning på. Powerbanken er udstyret med hele 12 små sugekopper, der suger sig fast på mobiltelefonens bagside, og sikrer at mobil og oplader ligger dejligt tæt under opladningen, selv om man går rundt med telefonen i lommen eller en taske.

Kan også bruges med ledning

Powerbank 6000 Wireless har en effekt på 5V /1A / 5W ved trådløs opladning. Den lommevenlige powerbank har også en USB-C-, USB- og en Micro USB-indgang med en effekt på 5V / 2A, så man altså også kan bruge den til at oplade sin kompatible mobil med et almindeligt kabel. Som navnet antyder har Powerbank 6000 Wireless en kapacitet på 6000 mAh, som er nok til at oplade mobilen 1-2 gange. Den koster 299 kr., og kan købes hos Sandberg.it nu.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart