Så kom der ny gamingmus fra Logitech

Den nye mus har fået navnet G305 og lover bedre ydelse og effektivitet, og har samtidig et attraktivt prispunkt

Logitech G, der er en afdeling af Logitech har lige lanceret deres nye Logitech G305 Lightspeed trådløs gamingmus. Det er en næste-generations gamingmus, der bringer Lightspeed teknologien samt Hero (High Efficiency Rated Optical)-sensoren ud i hænderne på gamere.

Logitech G305 anvender Logitech G’s Lightspeed trådløse teknologi til at give en spiloplevelse, der er hurtigere end de fleste, kablede mus. Herudover byder den på Logitech G’s Herro sensor, der er i stand til at præstere ydelser med 10 gange større strømeffektivitet end den foregående generation af mus.

Takket være den ekstreme strømeffektivitet på Hero, er der utroligt lang levetid på batteriet. Du får dermed, når musen er i ”Performance”-mode, 250 timer kontinuerligt gameplay med en report rate på 1 ms på bare et enkelt AA-batteri.

Skift til ”Endurance”-mode med en report rate på 8 ms, der anvender Logitech Gaming Software (LGS), og du kan forlænge batteriets levetid til at være op til ni måneder på et enkelt AA-batteri.

Selvom den er pakket med så meget teknologi, så er Logitech 305 hverken tung eller klodset. Den er holdbar, men dog kompakt og med en lav vægt på bare 99 gram. Dette giver høj manøvrevenlighed takket være det elegante letvægtsdesign og det ultra-effektive batteri-forbrug.

Pris og tilgængelighed

Logitech G305 Lightspeed trådløs gamingmus forventes at være til salg hos de danske forhandlere i juni 2018 til en vejledende pris på 499 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart