SteelSeries bliver konsolvenlig

Populært headset fra SteelSeries rammer spilkonsollerne.

SteelSeries er aktuelle med en ny udgave af deres populære Arctis-headset, der netop er udkommet i en spilkonsoludgave, Arctis 3 Console Edition.

Gaming-headsettet kan bruges på tværs af forskellige platforme, og SteelSeries lover, at man ikke skal nørkle med installering og drivere, da Arctis 3 blot skal tilsluttes spilkonsollen, og man er i gang.

SteelSeries lover også, at Arctis 3 Console Edition ikke går på kompromis med lydkvaliteten, og headsettet kan desuden bruges til musik og telefonopkald. Producenten selv beskriver lydbilledet som værende balanceret, naturligt og kraftfuldt.

Headsettets fjernbetjening er indbygget i ørekoppen, så man nemt kan kontrollere lydstyrke og deaktivere mikrofonen. Mikrofonen opfanger ens stemme fra to forskellige vinkler, mens den filtrerer baggrundsstøjen fra.

Prisen for herligheden ligger på kr. 599.

Læs også:

SteelSeries-classic headset Mit bekendtskab med SteelSeries går tilbage til midten af 00erne. Dengang var spilhardwareproducenten i danske hænder, og på spilmesserne skinnede den...
Revolutionerende mus fra SteelSeries? Efter eget udsagn kommer SteelSeries til at ændre spilbranchen med Rival 650 Wireless, da den har en lynhurtig Quantum Wireless 2.4 GHz forbindelse. L...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?