SteelSeries Arctis – fokus på lydkvalitet og komfort til gameren

Arctis er en ny produktserie bestående af tre headsets, hvor SteelSeries ønsker at gøre op med vanetænkning og stereotyper omkring design, teknologi og funktionalitet til et gamingheadset

I en pressemeddelelse fortæller CEO hos SteelSeries Ehtisham Rabbani:

”Arctis er ikke et gamingheaddset – det er en serie af headset til gameren, en serie der tager udgangspunkt i, hvem vores kunder faktisk er, og hvad de vil have. Serien bryder samtidig med en træls tendens til at skjule den gode lyd bag features, hvor køberne altså tvinges til at bruge flere penge for at opnå den lydkvalitet de vil have. Et SteelSeries Arctis-headset giver dig altid fremragende lydkvalitet – hvilke features du så vil betale ekstra for, er op til dig.”

Hvert enkelt headset i Arctis-serien bruger SteelSeries’ bedste højttalerenheder og SteelSeries ClearCast, en ny støjreducerende tovejsmikrofon, der kan skjules i headsettet – og som frem for alt leverer en banebrydende lydkvalitet. Dette brud på konventionerne understreges af designet på Arctis.

Ehtisham Rabbani fortæller:

”Arctis-serien blev skabt ud fra mantraet ‘Kill your darlings’ – end ikke SteelSeries’ velkendte design var helliget i den forbindelse. Vi lod os inspirere af sportsverdenen, og resultatet er AirWeave-ørepuder og et hovedbånd med et strømlinet ophængningsdesign, der leder tankerne hen på skisport – det justeres automatisk, og så kan det udskiftes.”

Den nye serie indeholder ved lanceringen tre headset: Arctis 3, Arctis 5 og det trådløse Arctis 7. Alle tre modeller lover fremragende lydkvalitet, komfort og kompatibilitet på tværs af platforme. Her er en oversigt over fælles og unikke features på tværs af Arctis-serien:

  Arctis 3 Arctis 5 Arctis 7
Fælles features Ophængt hovedbånd med skibrille-design
Ophængningshængsel med automatisk justering
Ørepuder af AirWeave-materiale
SteelSeries ClearCast-mikrofon
Førsteklasses højttalerenheder
Multiplatform – pc, konsol, VR og mobil
Kontrolknapper på ørestykket
Stik til deling af lyd
  SteelSeries Engine-software – profiler, EQ, mikrofonindstillinger m.m.
Unikke features Analogt kabel Kabel, USB + analog Trådløst
SteelSeries 7.1 surround sound DTS Headphone: X 7.1 surround sound DTS Headphone: X 7.1 surround sound
Indvendigt hovedbånd Indvendigt hovedbånd Helomsluttende hovedbånd
USB-enhed til ChatMix-regulering “Zero Latency”-forbindelse
Prism RGB-belysning ChatMix-regulering på ørestykke
15 timers batterilevetid
12 m rækkevidde

SteelSeries Arctis 3 og 5 kan købes til en pris på 749 kroner og 899 kroner. Arctis 7 forventes at komme på markedet i 2017, men endnu er der ingen priser.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2582 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart