Så kom Nest Labs også til Danmark

Firmaet der startede som et Google Startup, har fokus på intelligente hjem, og de vil nu gør det lettere, mere sikkert og billigere at være dansker

“Nest fokuserer på at skabe hjem, der passer på sine beboere indeni og verden udenom. Indtil videre har man kunne købe Nests hardware, software og tjenester på 13 markeder, og alligevel bruges de af millioner af mennesker i mere end 190 lande,” skriver Lionel Guicherd-Callin, General Manager for EMEA i Nest i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

“Med vores ekspansion til det nordiske marked og Schweiz samt Tyskland, Østrig, Italien og Spanien tidligere i år har vi mere end tredoblet vores tilstedeværelse i Europa i 2017.”

Nest lancerer følgende produktportefølje i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Schweiz:

Nest Protect er en talende og intelligent røg- og kuliltealarm. Nest Protect registrerer hurtigt udviklende brande, ulmende brande og kulilte. Den fortæller dig også med høj stemme, hvor faren er. Og hvis du ikke er hjemme, sender den en advarsel til din mobiltelefon. (vejl. udsalgspris: 1.099 DKK inkl. moms)
Nest Cam IQ er et intelligent sikkerhedskamera, der kan skelne mellem genstande, kæledyr og personer. Nest Cam IQ kan registrere, når der er nogen i dit hjem, advare dig og automatisk følge uindbudte gæsters bevægelser. Nest Cam IQ giver dig 1080p HD-video, HD-lydkvalitet og livestreaming døgnet rundt. (vejl. udsalgspris: 2.899 DKK inkl. moms)
Nest Cam Indoor sender advarsler til din mobiltelefon, hvis der er bevægelse eller lyd. Med Nest-appen kan du kontrollere og se med live i 1080p HD, ligegyldig hvor du befinder dig – også om natten. (vejl. udsalgspris: 1.649 DKK inkl. moms)
Nest Cam Outdoor er vejrbestandig og sluttes til et strømstik, så du kan holde øje med dit hjem døgnet rundt i både sol og regn. Få en advarsel, når der er aktivitet, og tal via din telefon for at få en eventuel persons opmærksomhed. (vejl. udsalgspris: 1.899 DKK inkl. moms)
Nest Aware sørger for, at du får en advarsel fra Nest Cam Indoor og Nest Cam Outdoor, når der registreres en person. Nest Aware giver også Nest Cam IQ mulighed for at sende underretninger om kendte ansigter, så du ved, om det er et familiemedlem eller en fremmed, der er på besøg. (fra 80 DKK inkl. moms).
Desværre er Nest Learning Thermostat™ endnu ikke kommet til Danmark.

Partnere og tilgængelighed

Nests trygheds- og sikkerhedsprodukter kan købes hos bl.a. Elgiganten. Nest Labs har indgået samarbejder med danske firmaer fra telekommunikations- og energisektoren for at kunne tilbyde interessante løsninger til fælles kunder, heriblandt DONG Energy.

Professionelle installatører har mulighed for at tilmelde sig Nest PRO-programmet og lære, hvordan man sælger og installerer Nests produkter, der skaber mere opmærksomme hjem. Den komplette produktpakke vil kunne købes hos Alltron i Schweiz, Solar i Danmark og Rexel i Sverige, Norge og Finland.

Om Nest

Nests mission er at skabe et opmærksomt hjem – et hjem, der passer på sine beboere og verden udenom. Nest fokuserer på enkel, smuk og fremragende hardware, software og service. Nest Learning Thermostat™ og Nest-energitjenester sørger for, du har det behageligt, og mindsker energiforbruget i hjemmet. Røg- og kuliltealarmen Nest ProtectTM passer på dig, og Nest Safety Rewards gør det muligt for dig at spare penge hos deltagende forsikringsselskaber, mens Nest CamTM holder øje med det, der er vigtigst i og uden for dit hjem.

Nest-produkter sælges i 18 lande og er installeret i mere end 190 lande. Nest Learning Thermostat har indtil nu hjulpet med at spare cirka 14 milliarder kWh. Ved hjælp af Works with Nest-programmet kan tredjepartsprodukter forbindes sikkert med Nest-enheder for at gøre hjem sikrere, mere energieffektive og mere opmærksomme.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart