IFA 2017: Samsung klar med nye fitness-gadgets

Tre nye produkter til fitness blev det til fra Samsung i går. Gear Sport der er et smartwatch, Gear Fit2 Pro der er et aktivitetsarmbånd og Gear IxonX der er et sæt trådløse høretelelfoner

På gårsdagens pressemøde lancerede Samsung nye Gear-produkter som skal hjælpe brugerne med flere forskellige aktiviteter, såsom træningsdokumentation og kost- og søvnanbefalinger, samt at være en coach og en hjælp til at opnå dine mål samtidig med at de beholder de grundlæggende funktioner i et smartwach.

Samsung har lavet samarbejdsaftaler med virksomheder som Spotify, Speedo og Under Armour og kombineret det med smart teknologi, og på den måde har Samsung udviklet de nye wearables-produkter til at gøre træningen sjovere og mere udfordrende.

– Hos Samsung vil vi hylde alle, som vil have en aktiv og sund livsstil. Vi ønsker, at træning skal være for alle, uanset niveau og ambition, og samtidig vise at træningsprodukter ikke behøver være besværlige at anvende, skriver Ardelan Sohrevardi produktchef for Tablet & Wearables hos Samsung i Norden i en pressemeddelelse.

Nye muligheder med Gear Sport og Gear Fit2 Pro:

Både Gear Sport og Gear Fit2 Pro har indbygget GPS og pulsmålere for at kunne gemme ruter, distancer, kalorieforbrænding og tempo med høj præcision. Begge modeller passer desuden rigtig godt til dem, som vil registrere og måle deres fremskridt til svømning. Og takket været en omfattende intern hukommelse og et unikt partnerskab med Spotify kan du som premium-bruger lytte til musik med Spotify Offline.

 • Vandtæt og velegnet til svømmetræning: Perfekt til al slags svømmetræning, måler og registrerer både længder og leg i svømmebassinet. Produkterne er 5 ATM-certificerede i vandtæthed.
 • Med Speedos seneste træningsapp, Speedo On, som er udviklet i Speedo Innovation Aqualab, er det enkelt at måle antallet af svømmetag, længde, puls, kalorieforbrug og hastighed.
 • Pulsmålere i topklasse: Med en forbedret nøjagtighed kan produkterne måle puls i realtid og både bruges til at holde styr på din hvilepuls og hjælpe dig til at nå din maxpuls.
 • Partnerskaber med premium brands: I samarbejde med Under Armour og Spotify får brugerne unik mulighed for at få en mere givende og sjovere træning. Med både Gear Sport og Gear Fit2 Pro har brugerne adgang til Under Amours træningsapps: Endomondo, MapMyRun, MyFitnessPal og UA Record,1 hvor brugerne kan holde styr på både træningsaktivitet og kost, og med Spotify Offline kan brugerne spille musik, som er downloadet til appen, selv uden internetopkobling og telefon.
 • Automatisk aktivitetsidentificering: Med hjælp fra den automatiske aktivitetsidentificering, som findes i produkterne kan sportsuret og træningsarmbåndet registrere følgende aktiviteter, når de gennemføres: gang, løb, cykling, roning eller dynamiske aktiviteter såsom dans og basket.
 • Personlig motivation: Med produkterne er det muligt at skabe en personlig aktivitetsplan med skræddersyede mål og påmindelser.

Gear Sport: Et nyt, alsidigt smartwatch

Gear Sport har en rund, buet Super AMOLED 1,2 tommer skærm og en brugerflade, som gør informationer og notifikationer tilgængelige selv på farten. Gear Sport gør det enklere for brugere at opnå sundheds- og træningsmål, den hjælper til med kosthåndtering og kan give anbefalinger til aktiviteter selv i offline-mode.

 • Fuld kontrol over aktiviteter på mobilen, såsom samtaler, meddelelser og notifikationer
 • En mængde af apps som gør din hverdag enklere, ex. flyselskabs-, golf-, navigations- og transportapps.
 • Kan kontrollere Samsungs IoT-enheder gennem Samsung Connect.
 • Fungerer som en fjernbetjening både til PowerPoint-præsentation og Samsung Gear VR.

Gear Fit2 Pro: Et avanceret aktivitets-armbånd med GPS

Udover de nye muligheder for at måle aktivitet i vand og puls i realtid har det nye Gear Fit2 Pro en indbygget GPS-måler, der enkelt registrerer både løbe- og cykelture med stor nøjagtighed. Gear Fit2 Pro har en buet Super AMOLED 1,5 tommers skærm og en højoplyst touch-skærm i farve, der gør det nemmere at læse opdateringer og notitser i realtid.

Det nye sikre, ergonomiske aktivitetsarmbånd vejer ganske lidt og er bekvemt at bruge til mange forskellige typer af aktiviteter. Gear Fit2 Pro kommer i farverne sort og rød, og takket være de mange forskellige baggrunde, er det også et stilfuldt accessory,

Gear IconX (2018): Trådløse høretelefoner

IconX (2018) er trådløse høretelefoner helt fri for ledninger, hvilket giver en større frihed for brugeren i hverdagen. Med en batteritid på 10 timer ved streaming og mulighed for at oplade dem direkte i æsken er høretelefonerne både enkle at tage med og bruge.

Takket være den ergonomiske udformning og silikonepuderne sidder høretelefonerne godt i øret og passer både til den daglige pendling, gåturen eller træningen. Hvert sæt indeholder tre silikonepuder og tre silikonebøjler, så du kan vælge den størrelse, der passer lige præcis til dine ører og få dem til at sidde behageligt.

Musikken kan nydes både online og offline, og overførsel sker enkelt fra en smartphone eller PC, men det er også muligt at få adgang til dine favoritsange via Bluetooth. Høretelefonerne er udstyret med touchpad, der gør det nemt at styre musikken eller indkomne samtaler uden at du behøver at tage din telefon frem.

Med Gear IconX (2018) har du mulighed for at dokumentere din løbetræning og i høretelefonerne har du også funktionen Running Coach, der fungerer som en indbygget personlig træner, der har styr på din hastighed og distance, og som hjælper med at udfordre dig og motivere dig under træningen. Med hurtig opladning og et forbedret batteri, der giver op til fem timers streaming eller syv timers musikafspilning, samt en intern hukommelse på 4GB giver Gear IconX (2018) brugeren en gnidningsfri og helt fri musikoplevelse.

Fakta: Samsung Gear Sport er udstyret med 1.0 GHz Dual Core-processor, en buet Super AMOLED-skærm på 1,5 tommer (360 x 360) 302ppi. Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass 3. Operativsystem Tizen, 20 mm armbånd. 4GB intern hukommelse og 768MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear Sport måler 42.9 x 44.6 x 11.6 mm, Gear Sport vejer 50g (uden armbånd), NFC, GPS/Glonass/Beidou. Batteri 300mAh, trådløs ladning. Sensorer: Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient light. 5 ATM vandtæthed, Kompabilitet: Samsung Galaxy med Android 4.3 eller senere, andre Android 4.4 eller senere, iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 eller senere. Gear Sport kommer i farverne sort og blå.

Fakta: Samsung Gear Fit2 Pro er udstyret med 1.0 GHz Dual Core-processor, en buet Super AMOLED-skørm på 1,2 tommer (216 x 432) 310ppi. Corning® Gorilla® Glass 3. Operationssystem Tizen, armband 125-165mm (S) 158-205mm (L). 4GB intern hukommelse og 512MB RAM-minne. Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, Gear Fit2 Pro måler 25.0 x 51.3mm, Gear Fit2 Pro vejer 34g (L) 33g (S), GPS/Glonass/Beidou. Batteri 200mAh, Pogo-laddning. Sensorer: Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM. 5 ATM vandtæthed, Kompabilitet: Samsung Galaxy 4.3 eller senere, andre Android 4.4 eller senere, iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 eller senere. Gear Fit2 Pro kommer i farver sort og rød.

Fakta: Samsung Gear IconX er udstyret med Bluetooth® 4.2, intern hukommelse på 4 GB, højtalere: 5.8pi Dynamic Driver. Fritstående musikafspillere. stemmestyring (9 tilgængelige sprog). Gear IconX øresnegle måler 18.9 x 21.8 x 22.8 mm (vægt per øresnegl 8.0g / case 54.5g). Batteritid på fem timer ved streaming (ca. 10 timer totalt med opladningscase). Sensorer: Accelerometer, IR, Capacitive Touch. Gear IconX kommer i färgerna svart och rosa.

Der er lige et par ting du skal være opmærksom på:

 1. Under Armour-apps kan kræve abonnement, 12 måneder fri premium-anvendelse indgår ved køb af Gear S3, Gear Sport og Gear Fit2 Pro for både nye og eksisterende brugere.
 2. Gear IconX stemmestyring findes på ni sprog, deriblandt engelsk, kinesisk, spansk, tysk, fransk, koreansk, italiensk, russisk og japansk.

Vedledende udsalgspriser:

Gear Fit2 Pro: salsstart den 15. september, vejledende udsalgspris: 1.799 kroner

Gear Icon X: vejledende udsalgspris: 1.799 kroner

Gear Sport: vejledende udsalgspris: 2.599 kroner

Salgsstart for Gear IconX og Gear Sport er i oktober, men dato er endnu ikke fastlagt.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?