Samsung Galaxy Note 9 kan få masser af lagerplads

Den næste flagskibsmobil fra Samsung bliver måske udstyret med op til 512 GB plads på det interne lager og en indbygget fingeraftrykslæser i skærmen

I takt med at vores filer og apps fylder mere og mere og vores mobilkameraer tager billeder og video i højere opløsning, vokser behovet for den fysiske lagerplads på mobilen. Det behov vil Samsung muligvis imødekomme, når de lancerer Galaxy Note 9. Ifølge rygterne kan telefonen få op til 512GB indbygget lagerplads. Der er også forventninger om, at telefonen bliver udstyret med 8GB og Samsungs ottekernede chip, Exynos 9810.

Samsung arbejder angiveligt på at blive klar med en fingeraftrykslæser, der er integreret i skærmen. Det er dog uklart, om det lykkedes at få denne feature med i den endelige model af mobilen. Det vil være en fantastisk funktion at få med, men det gør det sandsynligvis noget dyrere at udskifte skærmen, hvis/når du er så uheldig at smadre den. Samsung har endnu ikke afsløreret datoen for lanceringen, men også her er der rygter på spil, som siger, at Samsung Galaxy Note 9 bliver præsenteret i sidst i juli eller i begyndelsen af august.

4 TB hukommelse i Lenovo Z5

Nu lyder 512GB måske af meget lagerplads, og det er det også sammenlignet med andre mobiler på markedet lige nu. Men Samsung Galaxy Note 9 risikerer at blive overhalet indenom, allerede inden den er lanceret. For verden får måske sin første mobil med 4 TB indbygget lager allerede næste måned. Det drejer sig om Lenovo Z5, som efter planen bliver vist frem den 14. juni. Rygterne om den enorme indbyggede lagerplads er i øvrigt bekræftet af Lenovos vicepræsident, Chang Cheng, så der er nok noget om snakken.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2900 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart