Samsung S10 – første smartphone med skærm til kant?

Rygterne svirrer om den kommende Samsung S10, og meget tyder på at det bliver koreanerne der kommer først med en smartphone helt uden kant på forsiden

Der har været masser af mock-up billeder af smartphones hvor hele forsiden er af glas, og der har været mindst lige så mange gæt på, hvem der egentlig kommer først med en smartphone hvor hele forsiden er af glas.

Samsung har været tæt på længe med deres edge-skærm, og firmaer som Huawei har gjort kanten stadig mindre og mindre.

Men trods alle forsøg, har der til dato endnu ikke været en smartphone hvor hele forsiden har været skærm. Men nu tyder meget på at næste smartphone fra Samsung, deres S10, bliver en mobil med skærm helt til kant.

Samsung selv har lækket billeder på sociale medier af en mobil helt uden skærm, og på Twitter er T3, Techno Now, TechnoBezz, TecnoAndroid, TURN ON, Paul Banik og mange flere været ude med billeder og spekulationer om den nye smartphone.

Fælles for alle er, at de viser en smartphone helt uden kant på forsiden.

Så efteråret bliver spændende – og personligt ville jeg ikke blive forbavset hvis vi ser den første smartphone med billede helt til kant i løbet af efteråret.

Læs også:

Samsung Galaxy Note 9 er på vej – her er hvad vi v... Der har godt nok været mange rygter og læk af informationer om den næste Note 9 fra Samsung. Så lige nu har vi faktisk en ret god ide om, hvad vi kan ...
Er dette den næste iPhone? Det er Twitteren, @VenyaGeskin1 der i løbet af de sidste par dage har sende billeder ud af, hvordan de næste iPhone-modeller kan komme til at se ud. B...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2093 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?