Samsung sender to nye støvsugere på gaden

De to nye støvsugere, Samsung Jet 60 og Samsung Jet 75lover at gøre det lettere og mere effektivt at gøre huset eller lejligheden ren

Samsungs nye støvsugere. Foto: Samsung

Sidste år lancerede Samsung for første gang to skaftestøvsugere, Samsung Jet 90 Multi og Samsung Jet 70 Pet. Nu udvides familien med yderligere to produkter, Jet 60 og Jet 75. De nye produkter er mere enkle versioner af deres forgængere; hvor Jet 75 svarer til Jet 90 med den forskel, at den nye model leveres med en mere enkel lade station og uden teleskoprør. Jet 60 er derimod en enklere variant af Jet 70 og leveres uden LCD-skærm.

Produkterne er udstyret med en række funktioner, der gør rengøringen mere effektiv. For alle modeller er der også mulighed for at købe et mundstykke med to roterende våde puder, der vasker gulvene efter støvsugning. Alle produkter lover en høj sugeevne, der let fanger støvpartikler takket være maskinens støvfiltreringssystem, som både er godt for allergikere, kæledyrsejere og dem, der værdsætter et virkelig rent hjem.

Med både Jet 60 og 75 er mundstykket og skaftet designet, så man kan komme til næsten hvor som helst i hjemmet fx under sengen, sofaen og mellem hynderne. Det ekstra lange skaft med et smalt mundstykke gør også rengøringen mere ergonomisk, da det er lettere at komme til i smalle og høje rum, som ellers let glemmes.

Samsungs nye støvsugere her med beholder til tømning. Foto: Samsung

Vi ved, at mange mennesker sætter pris på hurtig og effektiv rengøring, især taget i betragtning, at ikke alle synes, at rengøring er det sjoveste, der findes. Med to nye modeller i Jet-familien er der nu et produkt til alle, og med et konsekvent stilfuldt design passer de perfekt ind i det nordiske hjem. Ud over designet tilbyder de effektiv rengøring og er fremragende til dem med kæledyr, allergier og dem, der sætter pris på hurtig og nem rengøring, siger.

Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark

Tilbehøret Clean Station gør det endnu nemmere for brugeren. Ved at placere støvsugerbeholderen i rengøringsstationen tømmes den i et lukket system, der er udstyret med et avanceret støvfiltreringssystem, der løser problemet med flyvende støv. Ved hjælp af Air Pulse Technology pulserer luften i beholderen for at ryste fanget støv af. Støvet opsamles derefter i en støvsugerpose inde i maskinen, som let kan udskiftes, når det er nødvendigt.

Støvsugerne og Clean Station er på markedet nu, og de har en vejleden pris på: 3.299 kroner for Samsung Jet 60 Pet, 4.799 kroner for Samsung Jet 75 Pet og 1.499 kroner for Clean Station.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?