Samsungs intelligente hvidevarer er nu tilgængelige i Norden

Bespoke-serien fra Samsung er en serie af intelligente og digitale hvidevarer til hjemmet

Den smarte vaskemaskine

Den nye Bespoke AI vaskeserie, er udviklet sammen med Patagonia og er udstyret med løsninger for at mindske energiforbruget og udledningen af mikroplastik fra tøj. Med hjælp fra en filterteknologi forhindrer Bespoke AI Washer mikroplastik fra at løbe med ned i afløbet med op til 54 %. Maskinen er udrustet med AI Energy Mode of SmartThings Energy, hvilket, ifølge Samsung, hjælper brugerne med at spare op til 70 % af energiforbruget. 

Derudover kommer Bespoke AI Washer med AI-sensorer, der måler tøjets vægt og snavsniveau for at tilpasse den nødvendige mængde af vand, vaskemiddel og energi.

Ny ovnserie med smarte funktioner 

Samsung lancerer en ny ovnserie: NV7000B og NQ7000B. Begge modeller kommer med forskellige dampfunktioner, der gør sund kost og tilberedning lettere. Ovnene findes i fire Bespoke-farver; Satin Beige, Clean Navy, Clean Black og Clean Stainless. Ovnene kommer med innovative metoder til at tilberede mad ved både damp og stegning: 

  • Dampet mad: 
  • Air Frying:
  • Air Sous Vide:

Full Steam– tilberedning af grøntsager eller frisk fisk med varm damp, der bevarer flere af næringsstofferne og råvarernes naturlige smag.

Add Steam– fylder ovnen med damp og hjælper tilberedningsprocessen, så råvarerne får et saftigt indre og sprødt ydre. 

Natural Steam– få et saftigt og sprødt bageresultat uden andre nødvendige remedier

Med Air Fry-indstillingen tilberedes råvarer med få mængder fedtstof, hvilket reducerer overskydende fedt samtidig med, at maden holdes sprød uden på og saftig inden i. Du skal blot placere maden på bakken med en smule olie og indstille Air Fry-mode.

Tilbyder møre og lækre retter ved at registrere temperaturen nøjagtigt og holde den konstant over en længere periode. Det betyder, at alt bliver tilberedt jævnt, uanset hvor det er placeret i ovnen. 

Begge ovnmodeller kommer med SmartThings Cooking. SmartThings Cooking får du tilgang til via SmartThings-appen og tilbyder en kulinarisk oplevelse, når du handler ind ved hjælp af personlige opskrifter, indkøbslister og ovnindstillinger. Dine smarte apparater synkroniseres og tilgås enkelt fra SmartThings-appen i din telefon eller dit tilsluttede køleskab (som Family Hub) og gør din håndtering af mad og råvarer mere enkel.

Vejledende priser:

  • Vaskemaskiner: 7.499 kroner – 10.999 kroner
  • Tørretumblere: 7.499 kroner – 12.499 kroner
  • Ovne: 5.199 kroner – 17.990 kroner
  • Kompaktovne: 7.499 kroner – 12.999kroner
About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.