Samsungs smartwatch får nye funktioner

Sammen med de nye topmodeller af telefoner og tablets, sender Samsung også en opdatering ud til deres smarte ure, der giver bedre overblik over velvære og sundhed

Samsung Galaxy Watch4 får en række nye og opdaterede funktioner i forbindelse med den nyeste opdatering. Der kommer f.eks. funktioner med træningspas med avanceret intervaltræning til både cykling og løb, et nyt coachingprogram til søvn og indsigter i din kropssammensætning.

Samsung lover også at der kommer endnu flere muligheder for at tilpasse urets udseende med opgraderede urskriver og en nye serie remme.

Opdateringen er klar allerede i dag, og den kommer til både Galaxy Watch4 og Watch4 Classic.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?