Smart legetøj hjælper børn med at programmere

Curio er et nyt legetøj, der ikke alene lader børn bygge biler og robotter, men også lærer dem at programmere

Det er det London-baserede firma SAM Labs, et nyt start-up, der har lavet Curio for at lade børn få adgang til smart legetøj.

Sam Lags har fremstillet dette smarte byggesæt, som består af små blokke og en lille app, der giver alle muligheden for at dykke ned i teknologien, og bygge noget spændende.

Sættet består af fem papir-folde biler, en base og en fjernbetjening, og børn kan bygge deres egne biler og lære teknologien fra det 21’ende århundrede.

Der er alle de nødvendige instruktioner med til at guide brugeren til at lave nye projekter, og det er muligt at tilkøbe trådløse blokke, så det er også er muligt at lave trådløse projekter.

Curio blev lanceret under IFA i Berlin i år, og sættet burde være på gaden d. 1. oktober – i første omgang i England og USA, men mon ikke vi også kommer til at se Curio i Danmark snart.

Læs mere om Curio her.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?