Smarte skærme fra Samsung

De smarte skærme, M7 og M5 er lige lanceret, og retter sig mod både arbejde, læring og underholdning

Den nye smart Monitor-serien er designet til at imødekomme kravene og behovene hos nutidens forbrugere, der i højere grad end før bruger mere tid derhjemme. Skærmen har en mobil- og PC-forbindelse, fjernforbindelse, læringsfunktioner, Smart Hub og en underholdningsplatform, der ligner Samsungs Smart TV-platform.

Smart Monitor har flere forbindelsesmuligheder for både PCer og smartphones. Brugere kan forbinde deres mobile enhed med funktionen Tap View eller bruge Casting af app-casting eller Apple AirPlay 2. Brugerne kan også oprette forbindelse via Samsung DeX fra en mobilenhed.

Skærmen kan også køre Microsoft 365 programmer uden forbindelse til en PC takket være indbygget Wi-Fi. Dette giver brugerne mulighed for at se, rette og gemme dokumenter i skyen direkte fra skærmen.

Skærmens fjernforbindelse gør det også muligt for brugere at få trådløs adgang til filer på skærmen, uanset hvor de er. Begge skærme er udstyret med de fleste USB-porte, Bluetooth 4.2 og indbyggede højttalere. M7-versionen har også en USB-C-port, der muliggør flere forskellige tilslutninger med en enkelt forbindelse.

Når arbejdsdagen er ovre, kan skærmen bruges som underholdningsenhed takket være forbindelsen til OTT (over-the-top video) via Samsungs Smart Hub. Skærmens Smart Hub tilbyder brugere streaming af indhold fra Netflix, HBO og YouTube uden en PC eller mobilenhed tilsluttet.

Indholdet er lettilgængeligt via monitorstyringen, der er udstyret med knapper til specifikke streamingtjenester. Displayet kan også styres med stemme takket være Bixby.

Skærmens design og teknologi er designet til at gøre visningen behagelig. Lys og farve justeres automatisk afhængigt af forholdene i det omgivende miljø ved hjælp af funktionen Adaptive Picture. Eye-saver-funktionen hjælper med at reducere blåt lys.

Skærmen fås i to modeller fra lanceringen. M5-modellen har Full HD-opløsning i 27″ eller 32″, og M7 giver UHD-opløsning i 32″.

Her er lidt flere detaljer om skærmene:

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart