Større rækkevidde og sikkerhed med nyt WiFi 6 mesh-system

Orbi 760-serien lover bedre dækning og bvedre bekyttelse af hjemmenetværket

Netgear har lige lanceret en ny række produkter, Orbi 760-serien – der er baseret på Orbi 750-serien. Med den lover Netgear at give et stærkt WiFi 6-netværk og øge kapaciteten til endnu flere enheder. Samtidig medfølger der også et års medlemskab af Netgear Armor, den indbyggede it-sikkerhedsløsning, der kan beskytte husstanden mod internettrusler på tværs af alle tilsluttede enheder.

Obri 760-Serien har det nye Whole Home WiFi mesh-system, og giver dækning på op til 525kvm med WiFi-hastigheder på op til 5,4Gbps. For det ikke skal være løgn, så kan der tilsluttes op til 75 enheder på samme tid. Dækningen kan udvides ved at tilslutte en Orbi RBS760 satellit-enhed, men du kan dog ikke tilføje flere enheder.

Hastigheden på den nye Orbi 760-serie lover at give dig 25% højere hastigheder end Orbi 750-serien, og hvis dine tilsluttede enheder understøtter 160 MHz-kanalen, vil der kommer en fordobling af hastigheden helt op til Gigabit WiFi.

Tekniske specifikationer:

  • Hurtigere hastigheder med WiFi 6 – WiFi 6 tilbyder fire gange hastigheden, kapaciteten og båndbredden af WiFi 5.
  • Stærkt signal, selv med flere tilsluttede enheder – Opnå tophastigheder og høj ydeevne på op til 75 enheder på tværs af 525 kvadratmeter med Orbis patenterede tri-band mesh router-satellit WiFi-forbindelse. 
  • Problemfri WiFi til flere enheder – WiFi 6 gør den delte båndbredde meget mere effektiv og forhindrer forsinkelser i forbindelsen.
  • Dedikeret Backhaul – Orbis patenterede og dedikerede backhaul forbinder routeren til satellitter med delt backhaul i hele dit hjem og på alle dine enheder. Forbindelsen forbliver konstant hurtig og sikker.
  • Understøttelse af 160 MHz-kanal – Giver dine nyeste enheder mulighed for at køre med maksimal hastighed op til Gigabit WiFi
  • Orbi App – Konfigurer nemt WiFi-systemet, administrerer netværket eksternt, sætter internettet på pause på enhver enhed, sporer internetdataforbruget og mere.

Sammen med Orbi 760-serien kommer der et års abonnement på Netbear Armor, der beskytter tilsluttede enheder mod onlinetrusler.

Netbear Armor er indbygget i routeren der overvåger al aktivitet til og fra internettet. Derved beskytter den computere, sikkerhedskameraer, baby-skærme og andre IoT-enheder. Eksterne trusler bliver markeret så brugerne bør være mere sikre.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.