TEST: Fed lyd men problematisk pasform i Pixel Buds Pro

Googles nye in-ear-headset, Pixel Buds Pro, er et skønt headset med fantastisk lyd. Men pasformen kunne godt have været bedre

Der findes snart ikke den producent af smartphones, der ikke også har et, eller flere, headsets i deres sortiment. Det gælder også Google, der har sendt deres in-ear-headset, Pixel Buds Pro, på gaden sammen med deres Pixel 7-mobiler.

Jeg har testet det lille headset, og langt hen ad vejen har jeg virkelig været imponeret over det. Ikke mindst når det handler om lyden, der hører til blandt den bedste jeg har oplevet i et lille in-ear-headset.

For at give headsettet så gode muligheder som muligt, valgte jeg at bruge headsettet sammen med den nye Pixel 7 Pro-smartphone. Det betød blandt andet at opsætningen var utrolig let. Alt det krævede var at jeg åbnede etuiet, og vupti så fandt headset og smartphone hinanden.

Herefter kunne jeg så indstille headsettets betjening, altså hvad jeg ville have der skete når jeg klikkede eller swipede på ørepropperne. Der var også en test der viste hvor godt headsettet sad i øret. I løbet af ganske få minutter var jeg klar til at bruge headsettet.

Elegant design

Google har virkelig fået lavet et flot design. De har formået at gøre headsettet virkelig lille og stadig være meget elegant og flot. Det har dog to små problemer med sig. Dels er pasformen i øret ikke så godt som jeg havde forventet.

Efter en lille halv times tid begyndte headsettet at presse i øret på mig, og dermed blev jeg konstant mindet om at jeg havde det i øret, og det er ikke optimalt i et in-ear-headset.

Det næste problem var, at jeg havde ret svært ved at tage ørepropperne ud af etuiet. Jeg fumlede konstant med det, og havde virkelig svært ved at tage det ud.

Jeg skal også lige nævne, at etuiet ikke er specielt lille. Men omvendt er det afrundet i designet, og det ligger rigtig godt i lommen.

Skøn lyd

Men når det kommer til lyden, så gør Google det imponerende godt. Fra den flotte, fyldige og dybe bas, til det klare og flotte diskanter, så er det et virkelig skønt lydbillede.

Det er længe siden jeg har hørt så fed en bas i så småt et headset, og med en diskant der står så skarp at alle detaljer i lyden bliver tydelige, er det svært ikke at blive begejstret.

Mellemtonerne breder lydbilledet ud på bedste vis, og jeg må indrømme, at jeg har svært ved at huske, hvornår jeg sidst har lyttet til så god lyd i et in-ear-headset.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Lyden i Pixel Buds Pro hører til blandt den bedste jeg nogensinde har oplevet i et in-ear-headset. Samtidig er det små og virkelig elegant.

Jeg har dog et problem med pasformen, der langt fra imponerer. Det presser i øret efter en halv times tid, og det er ikke optimalt.

Det er spækket af fede funktioner, har en imponerede god støjreduktion og masser af justeringsmuligheder, og prisen er god hvis jeg kun kigger på musikkvaliteten.

Du kan læse mere om Pixel Buds Pro her.

Prisen ligger på omkring 1.800 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.