Chrome får sikkerhedsopdatering – igen

For ottende gang i år er Google tvunget til at opdatere deres populære brower på grund af en zero-day sårbarhed

Der er ingen tvivl om at Chrome hører til blandt de mest populære browsere på computeren, på tværs af alle platforme. Det ved de cyberkriminelle også godt, og derfor er der stor bevågenhed på de sårbarheden Chrome måtte indeholde.

Det har betydet at Google lige har måttet opdatere deres browser for ottende gang i år. Denne sårbarhed skyldes en såkaldt ‘heap buffer overflow in GPU’, og betød at de kriminelle ville kunne ændre på de data der bliver gemt i browserens ‘heap’, og det igen ville betyde at de data som Chrome sender som output ville kunne ændres.

Samtidig ville sårbarheden også kunne foranledige korrumpering af data i applikationen, eller manipulation af Chromes interne struktur.

Sårbarheden er blevet betegnet som høj, men der har endnu ikke været frigivet en CVSSv3 score.

Det er godt at Google tager sårbarhederne seriøst, men det er samtidig lettere bekymrende at der har været ikke mindre end otte i år.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.