TEST: Fede gadgets til dine æbleprodukter

Jeg har testet et par produkter fra Hyper, der gør din Apple-produkter lidt federe

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med mine Apple-produkter. Men nogle gange har de nogle små udfordringer som jeg godt kunne tænke mig at få rettet lidt på. Jeg har testet to produkter fra Hyper, der ret hurtigt viste sig at gøre min iPhone og min MacBook sjovere i hverdagen.

Mere juice til min iPhone

Det første produkt jeg legede med var et ekstra batteri til min iPhone – Hypers Magnetic Wireless Battery Pack. I modsætning til de almindelige power packs man kan få, og som jeg normalt er rigtig glad for, så er dette eksterne batteri lidt anderledes.

For det første kobler det sig magnetisk på min iPhone, på samme måde som når du bruger en Magsafe Charger. Derudover kræver det ikke en ledning til din iPhone, den oplader din iPhone trådløst.

Naturligvis er der en trade off – din iPhone bliver nemlig noget tykkere – men det er en lille pris at betale for spandevis af ekstra strøm. Og du behøver ikke have koble den på hele tiden, bare når du mangler lidt strøm.

Magnetic Wireless Battery Pack. Foto: Hyper

Den er designet til at fungere med iPhone 12, 13 og 14, og den passer rigtig fint når den er koblet til mobilen.

Men herudover så kan den også oplade andre enheder. For den indbyggede usb-c-port, der bruges til at oplade mobilen med, kan også bruges til at oplade andre enheder – f.eks. din iPad, headset eller hvad du nu måtte have brug for lige at toppe op med strøm.

Du skal dog lige være opmærksom på at der kun er 5.000 mAh i batteriet, så du skal ikke rende rundt og tilbyde alt for mange andre at få opladet deres enheder – for så kommer du hurtigt til at mangle strøm til din iPhone.

Udvidelse til min MacBook

Den anden gadget fra Hyper jeg har leget med, er Hyperdrive Duo Pro 7-in-2 usb-c Hub, et fantastisk navn ikke sandt?

Dimsen er en udvidelse til de porte der allerede sidder på en MacBook. For selvom der er kommet lidt flere på den nye model, så mangler der stadig en del – ikke sandt?

Duo Pro 7-in2 USB-C Hub. Foto: Hyper

Denne hub sluttes til en MacBook via de to usb-c-porte der er på venstre side, men det betyder ikke at du mister de to porte. Du får den nemlig igen. For denne hub indeholder giver dig 2 usb-c-porte, en ekstra kortlæser, en ethernetport, en ekstra HDMI-port der understøtter 4K 60Hz, en traditionel usb-a-port og endelig et 3,5mm audio-jack-stik.

Hyper har gjort et rigtig godt arbejde med at designe Hyperdrive Duo Pro så den både sidder rigtig godt og flot på en MacBook. Jeg er glad for den i hverdagen, hvor jeg pludselig får de porte jeg skal bruge – ikke mindst at jeg pludselig har 2 kortlæsere og 2 HDMI-porte på min MacBook.

Bedømmelse Hyper Juice

Samlet vurdering: 95%

Det er skønt at jeg altid kan have lidt ekstra strøm med i lommen, og det er endnu federe at jeg ikke skal spekulere på kabler for at lade min iPhone op på farten.

Den er godt nok lidt stor, men den er effektiv og passer godt på bagsiden af min iPhone. Jeg har den altid med når jeg tager på job væk fra kontoret.

Du kan læse mere om Hyber Juice her.

Prisen ligger på omkring 350 kroner.

Bedømmelse Hyperdrive

Samlet vurdering: 95%

Min MacBook er et uundværligt værktøj i hverdagen, men den mangler altså porte, og her kommer Hyberdrive ind. Med den får jeg de porte jeg mangler på min MacBook, og samtidig ser den rigtig pæn ud og passer perfekt på min MacBook.

Eneste lille ting der driller er, at jeg ikke får usb-a-porten til at give strøm, så jeg kan ikke lade ting op via den.

Du kan læse mere om Hyperdrive her.

Prisen ligger på omkring 700 kroner.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.